کوکوی ذرت؛ غذای محلی چابهاری ها
این غذای محبوب ما چابهاریهاست. البته ریشه آن به کشورهای همسایه برمیگردد. چابهار شهری مرزی و مهاجرنشین است؛ برای همین انواع و اقسام غذاها را میتوانید در این شهر پیدا کنید.
مواد لازم برای ۲تا۴ نفر
- ۱ پیمانه ذرت پخته
- ۲ عدد سیبزمینی
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ حبه سیر
- ۱ ق چ پودر زیره
- نمک، فلفل و زردچوبه بهاندازه لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا سیبزمینیها را نیمپز کنید سپس آنها را رنده کنید و کنار بگذارید.
2. حالا در ظرفی تخممرغها را بشکنید و نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. ذرت پخته را هم اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا سیبزمینی رنده شده را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
5. اکنون داخل تابهای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. اندازه یک قاشق بزرگ از مایه کوکو را درون تابه بریزید، آن را با پشت قاشق کمی صافکرده و سرخکنید.
نکته
اندازه ذرت نباید بیشتر از یک پیمانه باشد. اگر ذرت زیاد شود کوکوی شما سفت نمیشود و خودش را نمیگیرد.
نظر کاربران
کوکوی ذرت : اندازه ذرت نباید از یک پیمانه بیشتر باشد. بعد یه این میگن کوکوی ذرت آخه این کوکوی ذرت ..... آره