کوفته تبریزی ایندفعه با مرغ!
کوفتههای تبریز معروف است. از کوفتههای بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ. کوفته مرغ البته از کوفته گوشت راحتتر است و سریعتر درست میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲ عدد سینه مرغ
- ۱ عدد پیاز
- ۲ ق س جعفری خردشده
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ ق س گردوی خردشده
- ۱ ق س پیازداغ
- ۲ ق س رب گوجهفرنگی
- نمک، زردچوبه وفلفل بهاندازه لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را چرخ کنید.
2. مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خردشدهم خلوطکنید.
3. تخممرغ ، نمک ، زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهیدتا مواد خوب به خورد هم بروند.
4. حالا در قابلمهای مناسب 4 لیوان آب بریزید.رب گوجهفرنگی و روغنزیتون و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
5. حالا از موادتان اندازه یک گردو بردارید و کف دستتان پهن کنید و روی آن گردو و پیازداغ بریزید و بعد آن را گلوله کنید و درون آب در حال جوش بیندازید.
6. بعد از 10 دقیقه حرارت را کم کنید و بگذارید کوفتهها برای 40 دقیقه خوب بپزند و جا بیفتند.
نکته
- از ترخون و مرزه میتوانید برای طعم دار کردن کوفته استفاده کنید.
- برای داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم میتوانید استفاده کنید.
ارسال نظر