تارتی مخصوص عاشقان کره بادام زمینی!
تارت موز با سس کارامل یک دسر شیک و مجلسی است که به راحتی درست می شود فقط حواستان باشد به مهمانتان بگویید که در این دسر از کره بادام زمینی استفاده شده است چون بعضی ها به بادام زمینی حساسیت شدید دارند.
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم بیسکویت ساده
- ۱۰۰ گرم کره
- ۱۵۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۴۰ گرم پودر قند
- ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
- ۲۵۰ گرم کره بادام زمینی
- ۱ ق چ پودر وانیل
- به میزان لازم بادام زمینی برای تزئین
- ۳عدد موز
مواد لازم برای سس کارامل
- 40 گرم کره
- 50 گرم شکر
- 150 گرم خامه صبحانه
طرز تهیه:
۱. ابتدا بیسکویتها را در یک کاسه بریزید و آنها را به کمک گوشتکوب کاملا خرد کنید. بیسکویت ها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید ریز خرد کنید. کره را آب کنید سپس به بیسکویت های خرد شده اضافه کرده، آنها را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون مخلوط بیسکویت و کره را کف یک قالب یا چند قالب کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به کمک دست آن را خوب فشار دهید تا یک لایه از بیسکویت کف ظرف تشکیل شود. قالبها را در یخچال بگذارید تا بیسکویت سفت شود.
۲. حالا مواد تارت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک خامه را بزنید تا کاملا نرم شود سپس آن را کنار بگذارید. در کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را بریزید و آنها را هم خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر دو عدد از موزهایی را که پوست گرفته اید کاملا له کنید. اکنون در یک کاسه بزرگ تر، کره بادامزمینی را بریزید و آن را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس مخلوط پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا موز له شده و خامه را هم به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. در این زمان قالب یا قالبها را از یخچال بیرون آورید سپس از مخلوط حاصل داخل قالبها ریخته و آنها را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۴. برای تهیه سس ابتدا کره و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و خوب هم بزنید تا کمی طلایی شود سپس خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس کارامل آماده شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سس را داخل یک ظرف مناسب ریخته و سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
۵. هر زمان تارتها آماده شدند آنها را با موز باقیمانده و بادامزمینی تزئین کرده، سس را روی شان ریخته ، سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه سس کارامل می توانید شکر را بدون کره روی حرارت قرار دهید تا ذوب و طلایی شود سپس خامه را به آن اضافه کنید.
نظر کاربران
بدنیس .....زیادم جالب نیس