كيك شكلاتي با بيسكويت كرمدار
مگه از کیک شکلاتی میشه گذشت؟!
آنهايي كه اهل خوردن شكلات هستند، حتي اگر كيك هم دوست نداشته باشند، از براوني يا همان كيك شكلاتي خودمان نميتوانند به راحتي بگذرند.
مجله سیب سبز: آنهايي كه اهل خوردن شكلات هستند، حتي اگر كيك هم دوست نداشته باشند، از براوني يا همان كيك شكلاتي خودمان نميتوانند به راحتي بگذرند. حالا تصور كنيد داخل اين كيك شكلاتي بيسكويت كرمدار شكلاتي هم باشد. چه ميشود!
مواد لازم
- 150 گرم آرد
- 1 قچ بيكينگ پودر
- 150 گرم شكلات تختهاي
- 150 گرم شكر
- 100 گرم كره
- 4 عدد تخممرغ
- 8/1 قچ وانيل
- 2 قس پودر كاكائو
- 120 گرم بيسكويت كرمدار شكلاتي
طرز تهیه:
۱. ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب كيك را كه در اينجا مستطيلي و به اندازههاي ۳۰×۲۰ است آماده كنيد. داخل قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد.
۲. شكلات تختهاي را خرد كنيد و همراه كره در كاسهاي فلزي بريزيد، بعد روي حرارت غيرمستقيم (بن ماری) بگذاريد تا آب شود. در اين مدت مواد را خوب هم بزنيد تا مخلوطي يكدست داشته باشيد.
۳. بعد از آب شدن و روان شدن كره و شكلات، پودر كاكائو را هم بيفزاييد و با آنها تركيب كنيد. حالا مواد را كناري بگذاريد تا از حرارت بيفتد.
۴. در ظرفي تخممرغها را بشكنيد و با چنگال بزنيد تا يكدست شوند. وانيل ، شكر و بیکینگ پودر را به ظرف اضافه كنيد و با همزن به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد. آرد را هم الك كنيد و در دو سه مرحله به مخلوط تخممرغي بيفزاييد.
۵. وقتي آرد كاملا با مخلوط تخممرغي تركيب شد، نوبت افزودن مايه شكلاتي به آن است. نيمي از بيسكويتهاي كرمدار را با دست خرد كنيد و به مايه كيك بيفزاييد.
۶. حالا مايه كيك را كه با بيسكويت مخلوط شده، در قالب بريزيد و پهن كنيد. بقيه بيسكويتها را هم با دست خرد كنيد و روي كيك بريزيد.
۷. قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ دقيقه حرارت دهيد تا بپزد. بعد از پخت كامل كيك ظرف را بيرون بياوريد و صبر كنيد تا كيك خنك شود، سپس آن را سرو كنيد.
ارسال نظر