گلدان شکلات با خامه اضافه
واقعا این گلدان ها خوردنی اند؟!
مواد تشكيلدهنده بعضي از دسرها و شيرينيها را از همان ظاهرشان ميشود به راحتي تشخيص داد، ولي بعضي ديگر براي سورپرايز خوب هستند.

مجله سیب سبز: مواد تشكيلدهنده بعضي از دسرها و شيرينيها را از همان ظاهرشان ميشود به راحتي تشخيص داد، ولي بعضي ديگر براي سورپرايز خوب هستند.
مواد لازم براي ۴ ظرف
- 100ـ70 گرم شكلات تختهاي
- 100 گرم پنير خامهاي
- 100 گرم خامه صبحانه
- 100 گرم كمپوت هلو
- يك تكه كيك شكلاتي
- به تعداد لازم ظرف دسر پلاستيكي و نی
طرز تهیه:
۱. شكلات را خرد كنيد و در ظرفي بريزيد، بعد روي حرارت غيرمستقيم (مانند بخار كتري) آب كنيد. ظرفهاي دسر را آماده كنيد و از شكلات آبشده داخل ظرفها بريزيد. ظرف را بچرخانيد طوري كه همه سطح داخلي آن را شكلات بپوشاند.
۲. پنير خامهاي و خامه را در ظرفي بريزيد و با همزن مخلوط كنيد. كمپوت هلو را هم به صورت نگيني خرد كنيد، بعد به مخلوط پنير و خامه بيفزاييد و مخلوط كنيد.
۳. كيك شكلاتي را با دست پودر كنيد و كناري بگذاريد. ني را هم يك سانت كمتر از ارتفاع ظرف برش بزنيد. مقداري از كيك شكلاتي پودرشده را در ظرف بريزيد و ني بريدهشده را در كيك (در وسط ظرف) فرو كنيد.
۴. با يك قاشق، از مخلوط پنير خامهاي و خامه و كمپوت برداريد و در ظرف بريزيد تا همه ظرف پر شود. ني را در مركز ظرف نگه داريد و دوباره با بقيه مايه پنير اطراف آن را تا حدود يك سانتيمتري لبه پر كنيد.
۵. روي سطح دسر را با پودر كيك شكلاتي بپوشانيد.
۶. اين دسر را مدتي در يخچال قرار دهيد تا سرد شود و بعد از چند ساعت موقع سرو كردن يك شاخه گل در ني فرو كنيد.
نظر کاربران
چه ایده ی جالبی!