قيساواي خرما و گردو
مقوی ترین صبحانه دنیا را بخورید!
صبحانه ای که در آن خرما باشد یعنی دیگر خیالتان از گرسنه بودن و هشدارهای مغز و قارو قور شکم راحت است. خرما و گردو دست به دست هم میدهند تا یک صبحانه مقوی و مفید باشد.
مجله سیب سبز: صبحانه ای که در آن خرما باشد یعنی دیگر خیالتان از گرسنه بودن و هشدارهای مغز و قارو قور شکم راحت است. خرما و گردو دست به دست هم میدهند تا یک صبحانه مقوی و مفید باشد . صبحانه ای که به درد دانشجویان میخوردتا سرجلسه امتحان با آرامش و قدرت به سوالها پاسخ بدهند.
مواد لازم براي يك نفر
- ۶ عدد خرماي بدون هسته
- ۱ عدد تخممرغ
- ۲ قس گردويخردشده
- ۱ قس كره
- ۱ قس شير
- ۱ قچ دارچين
- مقداري پودر پسته يا خلال بادام
طرز تهیه:
1. داخل خرماهاي بدون هسته را با پودر پسته و خلال بادام (يا يك تكه گردو) پر كنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
2. ظرف مورد نظر را با كره چرب كنيد. خرماها را كف ظرف بچينيد. ظرف را به مدت پنج دقيقه در فر بگذاريد (طبقه وسط) تا خرماها نرم شوند.
3. تخممرغ را با چنگال بزنيد. شير و دارچين را اضافه كرده ،خوب مخلوط كنيد. حالا نوبت اضافه كردن گردوي خردشده است.
4. ظرف را از فر بيرون آورده، مايه تخممرغ را روي خرماهاي نرمشده بريزيد و بعد دوباره ظرف را در طبقه وسط به مدت 5 تا 6 دقيقه حرارت دهيد تا مواد خوب خودشان را بگيرند.
5. بعد از سفت شدن تخممرغ؛ ظرف را از فر بيرون آورده و با پودر پسته، دارچين و خلال بادام تزئين كنيد. این صبحانه را با نان سنتی و شیر یا شیرقهوه سرو کنید.
نکته:
خرما را قبل از اینکه درون فر قرار دهید ، ده دقیقه درون کاسه آب ولرم بگذارید تا پوستش کنده شود اینطوری ظرف صبحانهتان زیباتر میشود.
نکته:
گردو را به هیچ وجه در روغن و روی حرارت زیاد تفت ندهید. گردوی سوخته به درد صبحانه نمیخورد.
نظر کاربران
به به چه خوشمزه! دلم خواست! :(