۲۲۲۸۸۶
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

قيساواي خرما و گردو

مقوی ترین صبحانه دنیا را بخورید!

صبحانه ای که در آن خرما باشد یعنی دیگر خیالتان از گرسنه بودن و هشدارهای مغز و قارو قور شکم راحت است. خرما و گردو دست به دست هم می‌دهند تا یک صبحانه مقوی و مفید باشد.

مقوی ترین صبحانه دنیا را بخورید!
مجله سیب سبز: صبحانه ای که در آن خرما باشد یعنی دیگر خیالتان از گرسنه بودن و هشدارهای مغز و قارو قور شکم راحت است. خرما و گردو دست به دست هم می‌دهند تا یک صبحانه مقوی و مفید باشد . صبحانه ای که به درد دانشجویان می‌خوردتا سرجلسه امتحان با آرامش و قدرت به سوال‌ها پاسخ بدهند.

مقوی ترین صبحانه دنیا را بخورید!

مواد لازم براي يك نفر

  • ۶ عدد خرماي بدون هسته
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ ق‌س گردوي‌خردشده
  • ۱ ق‌س كره
  • ۱ ق‌س شير
  • ۱ ق‌چ دارچين
  • مقداري پودر پسته يا خلال بادام

طرز تهیه:

1. داخل خرماهاي بدون هسته را با پودر پسته و خلال بادام (يا يك تكه گردو) پر كنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود.

2. ظرف مورد نظر را با كره چرب كنيد. خرماها را كف ظرف بچينيد. ظرف را به مدت پنج دقيقه در فر بگذاريد (طبقه وسط) تا خرماها نرم شوند.

3. تخم‌مرغ را با چنگال بزنيد. شير و دارچين را اضافه كرده ،خوب مخلوط كنيد. حالا نوبت اضافه كردن گردوي خردشده است.

4. ظرف را از فر بيرون آورده، مايه تخم‌مرغ را روي خرماهاي نرم‌شده بريزيد و بعد دوباره ظرف را در طبقه وسط به مدت 5 تا 6 دقيقه حرارت دهيد تا مواد خوب خودشان را بگيرند.

5. بعد از سفت شدن تخم‌‌مرغ؛ ظرف را از فر بيرون آورده و با پودر پسته، دارچين و خلال بادام تزئين كنيد. این صبحانه را با نان سنتی و شیر یا شیرقهوه سرو کنید.

نکته:

خرما‌ را قبل از اینکه درون فر قرار دهید ، ده دقیقه درون کاسه آب ولرم بگذارید تا پوستش کنده شود اینطوری ظرف صبحانه‌تان زیباتر می‌شود.

نکته:

گردو را به هیچ وجه در روغن و روی حرارت زیاد تفت ندهید. گردوی سوخته به درد صبحانه نمی‌خورد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پریسا

    به به چه خوشمزه! دلم خواست! :(

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج