۲۰ سوپ گوجه ای ضد تشنگی در تابستان (۲)
درون قابلمه ۱ قاشق غذا خوري روغن زیتون را بریزید و ۲ عدد پیاز قرمز خرد شده و ۲عدد هویج خرد شده و۳حبه سیر رنده شده و ۵ عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهیدتا کمی رنگ بگیرند.
۱۱. گوجه فرنگي با ريحان
1 عدد پیاز متوسط را در قابلمه ای با 1 قاشق غذاخوري کره تفت داده و سرخ كنيد.2 قاشق غذاخوري آرد گندم را جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس همراه با 1 قاشق غذاخوري رب به قابلمه اضافه کنید. نيم كيلو گوجه فرنگی پوست گرفته را رنده کنید. بعد گوجه را به مواد بالا اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل به ميزان لازم و 5 ليوان آب گوشت را هم بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت کم بپزد و جا بیفتد. سوپ را درون ظرف مناسبی بریزید و با خامه و پیازچه آن را تزیين کنید.
3 عدد پیاز متوسط را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. آنها را به کمی نمک و فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آغشته كنيد، سپس آنها را روي سيني فر پهن کنید و داخل فر 180 درجه به مدت 5 دقیقه قراردهید. 1 بسته تمبر هندی را با آب مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا عصاره آن خارج شود. 1 قاشق چايخوري پودر زيره سبز را با 1 قاشق روغن یا كره تفت دهید.2 عدد تخم مرغ را آبپزکنید ويك و نيم كيلو گوجه فرنگی را پوست بگیرید و بعد رنده کنید. همه مواد به جز تخممرغ را در آب گوجهفرنگی و آب تمبرهندی صاف شده ریخته، روی حرارت بگذارید تا بپزند. بعد از پخت از صافی رد كنيد.
مواد را روي حرارت قرار دهيد و 2 قاشق سوپخوري آرد نخودچی را درآب سرد حل و به مواد اضافه کنید. بعد از جا افتادن در ظرفي بریزید و با تخممرغهای آبپز حلقهشده تزیین کنید.
چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، حالا ۱ كيلو گوجه فرنگي خرد شده را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند؛حالا گوجه فرنگی ها را داخل آب سرد بریزید و پوست بگیرید، گوشت گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن بریزیدتا یکدست شود. ۱ عدد هويج، ۱ عدد سيب زميني، ۱ عدد پيازو يك شاخه كرفس را نگینی خردکنید و به همراه يك سوم پيمانه برنج و ۱۰۰ گرم پودر بادام و مقداري آب داخل قابلمه اي بریزید تا به خوبي بپزد. پس از اينكه سبزيجات نرم شدند گوجهها را اضافه کنید و نمك و فلفل به ميزان دلخواه به آن بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا سوپ جا بيفتد.پس از آماده شدن سوپ را در ظرف بریزید و روي آن را با مقداري روغن زيتون و جعفري خرد شده و پرک های بادام تزیين کنید.
ابتدا ۳ ليتر آب را در قابلمه اي بریزید و ۴عدد ماهيچه به همراه ۱ عدد پياز خرد شده و ۱ قاشق دانه فلفل سياه و ۲ عدد برگ بو را به آن ااضافه کنید. بعد از پخت كامل۴ عدد گوجه فرنگي خردشده را همراه با ۲ قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي و ۱ قاشق چايخوري شكر و به ميزان دلخواه نمك اضافه کنید. حالا رشته سوپی را اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شود.موقع سرو سوپ را داخل ظرف مناسبي بریزید.
۲ فنجان آب گوجه فرنگی را با ۲ فنجان آب گوشت مخلوط کنید(در صورت مصرف رب گوجه فرنگی آن را در یکی، ۲ لیوان آب حل کنید) و روی آتش بگذارید تا چند جوش بزند و کمی غلیظ بشود.۲عدد زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و با ۵۰ گرم کره مخلوط كنيد، سپس داخل ظرف مخصوص فربریزید. سوپ را داغ داغ کم کم روی زرده و کره بریزید و به هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۴۰ درجه قراردهید. بعد از درآوردن از فر، سوپ آماده سرو است.
در یک ماهیتابه، چهار پیاز متوسط و ۲ حبه سیر و کمی زنجبیل و نصف یک فلفل چیلی را تفت دهید تا زمانیکه پیاز نرم و طلایی شود. ادویهها را که شامل زیره و دارچین و پودر كاري است به مواد در حال تفت اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر تفت دهيد، سپس نیمکیلو گوجه فرنگی خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنيد. بعد از آنکه گوجهها کمی له شدند، شعله را کم کنید و بگذارید غذا حدود یک ساعت بپزد، سپس ۱۵۰ میلیلیتر آب نارگیل را (از سوپرمارکتها تهیه کنید) با مقداری آب به آن اضافه کنید،اجازه دهید بپزد و کمی آب آن جمع شود.
روغن زیتون و يك سوم فنجان پیاز خرد و سرخ شده را داخل يك تابه بريزيد و روی حرارت قراردهید. ۱ فنجان جوی دو سریا پرک را در تابه بریزید و تفت دهید. ۱ حبه سیر خرد و سرخ شده، نصف سینه مرغ، نمک به ميزان دلخواه و ۵ عدد گوجه فرنگی رنده شده را همراه با- ۱ قاشق چايخوري زردچوبه به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید،سپس ۴ فنجان آبجوش و ۳ قاشق گشنيز خردشده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت پخته و جا بیفتد.
۱ عدد سینه مرغ پخته را به صورت نواري خرد کنيد. ۱۰ عدد گوجه فرنگی تازه را هم ریز خرد کنید. حال یک قابلمه متوسط را پر آب کنید و روی گاز قرار دهید، سپس گوجه فرنگی و مرغ و نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید. صبر کنید تا جوش بیاید. حالا ۱ لیوان خامه به آن اضافه کنید. از این لحظه تا ۱۵ دقیقه شعله را کم کنید و همین طور با یک قاشق چوبی سوپ تان را هم بزنید. در صورت تمایل سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و یکدست و نرم شده سرو کنید.می توانیدبرای تزیین مقداري برگ تازه ریحان و ۱ قاشق خامه روی سوپ بریزید.
ارسال نظر