سوپ میگو، افطاری سریع بوشهری ها
سوپ میگو یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد.
مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر
- ۲۰۰ گرم میگو
- ۳ ق س جعفری خرد شد ه
- ۲ /۱ پیمانه هویج نگینی خرد شد ه
- ۱ عد د پیاز
- ۱ حبه سیر
- ۱ ق س رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. هویج نگینی شده را داخل یک قابلمه مناسب با مقداری آب بگذارید تا بپزد.
2. حالا سیر خرد شده و پیاز نگینی شده را هم اضافه کنید.
3. رب گوجه فرنگی و جعفری را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
4. بعد از اینکه هویج و جعفری خوب پختند و رنگشان عوض شد، میگوها را اضافه کنید.
5. نمک و فلفل را هم در پایان بریزید. بعد از 10 دقیقه از اضافه کردن میگوها، سوپ آماده است.
نکته 1
به جای میگو می توانید از تکه های گوشت ماهی شیر هم استفاده کنید.
نکته 2
اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، به اندازه نصف قاشق چایخوری از آن داخل سوپتان بریزید.
ارسال نظر