شیرینی گردویی، شیرینی افطار دامغانی ها
مرد م د امغان علاقه زیاد ی به گرد و و شیرینی هایی که با آن درست می شود د ارند. شیرینی گرد ویی هم یکی از آنهاست. کد بانوهای د امغان برای مهمانی های افطارشان این شیرینی را د رست کرد ه، با آن از مهمان های روزه د ارشان پذیرایی می کنند.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
- ۱۵۰گرم آرد
- ۱۲۰گرم کره
- ۸۰ گرم پود رقند
- ۸۰ گرم پود ر گردو
- ۴ /۱ ق م وانیل
- به مقد ار لازم گرد و برای تزیین
طرز تهیه:
1. پودر قند را با کره و وانیل با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
2. حالا آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
3. پودر گردو را هم بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.
4. حالا از موادتان به اندازه یک گردو کوچک بردارید و روی آن یک تکه گردو قرار داده و آن را درون سینی فر بگذارید.
5. سینی را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید. 10 دقیقه کافی است تا شیرینی گردویی شما آماده شود.
نکته
وقتی پودر گردو را به مواد شیرینی اضافه می کنید باید خوب هم بزنید تا مایه یکدست و روان شود.
ارسال نظر