۲۲۲۴۰۶
۶ نظر
۵۰۱۴
۶ نظر
۵۰۱۴
پ

د و پیازه آلو، افطاری جهرمی ها

مرد م جهرم افطاری ساد ه ای د ارند به نام د و پیازه آلو. غذایی ساد ه که د و مد ل پخت متفاوت دارد. هم با تخم مرغ پخته می شود و هم بد ون تخم مرغ.

د و پیازه آلو، افطاری جهرمی ها
مجله آشپزی مثبت - هلنا مصفا: مرد م جهرم افطاری ساد ه ای د ارند به نام د و پیازه آلو. غذایی ساد ه که د و مد ل پخت متفاوت دارد. هم با تخم مرغ پخته می شود و هم بد ون تخم مرغ. هم با نان خورد ه می شود وهم با برنج. غذای ساد ه و خوشمزهای که به اند ازه یک خورش لذیذ بعد از یک روز ، روزه د اری به شما می چسبد!

د و پیازه آلو، افطاری جهرمی ها

مواد لازم برای ۳نفر

  • ۳ عد د سیب زمینی
  • ۱ عد د پیاز
  • ۲ عد د تخم مرغ
  • ۱ عد د فلفل د لمه ای
  • ۱ ق س جعفری خرد شد ه
  • ۱ ق س رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را آبپز کنید.

2. پیاز را نگینی خرد کرد ه و د اخل مقداری روغن تفت د هید.

3. سیب زمینی های پخته را نگینی خرد کنید و با نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کرد ه و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

4. رب گوجه فرنگی، فلفل د لمه ای نگینی خرد شد ه و جعفری را هم اضافه کنید و تفت د هید.

5. تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید، سپس آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و تفت د هید تا سفید ه آن بپزد. وقتی تخم مرغ خودش را گرفت ، د و پیازه آلو را از روی حرارت برد ارید.

نکته

اگر می خواهید دو پیازه را با برنج بخورید روی آن یک قاشق غذا خوری رب انار بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    لازم به ذکر استان فارسی ها به سیب زمینی میگن آلو ، تو مواد لازمش دنبال الو نگردید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ممنون

      داشتم دنبال آلو میگشتم

    • ایراندخت

      جالبه در زبان اردو هم به سیب زمینی "آلو" گفته می شود

    • بدون نام

      بله یه زمان همه پارسی ها زبانشون اردو بوده

  • بدون نام

    البته مختص جهرم نیست .استان فارسی ها تخم آلوودوپیازه الو یکی ازغذا های اصليشان است که اگر پیازش کمی بیشترباشه خوشمزه تراست.

  • پردیس

    سلام من خودم شیرازی بعد از آب پز کردن سیب زمینی و خرد کردن با پیاز ادویه فلفل قرمز تفت میدهیم و چیز دیگری ای هم اضافه نمیکنیم با خیار شور گوجه خیلی خوش مزه میشه نوش جونتون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج