د و پیازه آلو، افطاری جهرمی ها
مرد م جهرم افطاری ساد ه ای د ارند به نام د و پیازه آلو. غذایی ساد ه که د و مد ل پخت متفاوت دارد. هم با تخم مرغ پخته می شود و هم بد ون تخم مرغ.
مواد لازم برای ۳نفر
- ۳ عد د سیب زمینی
- ۱ عد د پیاز
- ۲ عد د تخم مرغ
- ۱ عد د فلفل د لمه ای
- ۱ ق س جعفری خرد شد ه
- ۱ ق س رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را آبپز کنید.
2. پیاز را نگینی خرد کرد ه و د اخل مقداری روغن تفت د هید.
3. سیب زمینی های پخته را نگینی خرد کنید و با نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کرد ه و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
4. رب گوجه فرنگی، فلفل د لمه ای نگینی خرد شد ه و جعفری را هم اضافه کنید و تفت د هید.
5. تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید، سپس آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و تفت د هید تا سفید ه آن بپزد. وقتی تخم مرغ خودش را گرفت ، د و پیازه آلو را از روی حرارت برد ارید.
نکته
اگر می خواهید دو پیازه را با برنج بخورید روی آن یک قاشق غذا خوری رب انار بریزید.
نظر کاربران
لازم به ذکر استان فارسی ها به سیب زمینی میگن آلو ، تو مواد لازمش دنبال الو نگردید
پاسخ ها
ممنون
داشتم دنبال آلو میگشتم
جالبه در زبان اردو هم به سیب زمینی "آلو" گفته می شود
بله یه زمان همه پارسی ها زبانشون اردو بوده
البته مختص جهرم نیست .استان فارسی ها تخم آلوودوپیازه الو یکی ازغذا های اصليشان است که اگر پیازش کمی بیشترباشه خوشمزه تراست.
سلام من خودم شیرازی بعد از آب پز کردن سیب زمینی و خرد کردن با پیاز ادویه فلفل قرمز تفت میدهیم و چیز دیگری ای هم اضافه نمیکنیم با خیار شور گوجه خیلی خوش مزه میشه نوش جونتون