لازانيای كلاسيك سيسيلی
مايه لازانيا تقريبا شبيه به مايه ماكاروني است البته ميتوانيد با كمي تغيير آن را كاملتر كنيد.
- لازانيا خشك: 250 گرم
- خامه غليظ: 500 ميليليتر
- پنير پارمسان: 100 گرم
- گوجهفرنگي رسيده: يك عدد
- نمك و فلفل سياه
- گوشت چرخكرده: به ميزان لازم
- پياز متوسط: ۲عدد
- سير: ۲حبه
- هويج: ۲عدد
- ريحان: يك دسته كوچك
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- رب گوجهفرنگي: به ميزان لازم
برای شروع
در يك تابه روغن زيتون ريخته و بگذاريد تا گرم شود، بعد پيازها را خرد كرده و درون تابه بريزيد و گوشت چرخكرده را اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي هم بزنيد تا كاملا سرخ شوند بعد سير را روي گوشت رنده كنيد و هويج را مكعب مكعب برش زده يا اينكه روي مواد رنده كنيد، خامه غليظ را اضافه كنيد و بگذاريد تا كاملا بپزد. در آخر يك قاشق ربگوجهفرنگي اضافه كرده و مواد را هم بزنيد تا آماده شود بعد سس درست شده را كنار گذاشته تا در مراحل بعدي از آن استفاده كنيد. ريحانها را شسته و از شاخه جدا كنيد و بعد درون يخچال قرار دهيد.
برای پختن
لازانيا به 2روش پخته ميشود؛ در ابتدا قابلمه را با آب پر كرده و درون آن نمك بريزيد و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد. بعد ورقههاي لازانيا را به آن اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 3 تا 4 دقيقه كاملا نرم و صاف شود؛ بعد آن را آبكش كرده و روي يك سطح صاف بچينيد. در روش ديگر ميتوانيد ورقههاي لازانيا را نيمه بپزيد و بعد در يك ظرف يا پيركس بچينيد؛ ظرف را آماده كرده و ته آن را روغن زيتون بماليد و لايه اول را بچينيد و روي آن را با پنير پارمسان رنده شده پر كنيد و بعد به همين منوال ادامه دهيد؛ سعي كنيد تا لايهها را پرملات بچينيد تا در آخر خوشمزهتر شوند. لازانيا با ملات پر بهتر ميشود. نمك و فلفل مواد را چك كنيد تا چيزي كم نداشته باشد. ميتوانيد به جاي روغن زيتون در هرلايه از كره استفاده كنيد تا ورقههاي لازانيا براقتر ديده شوند. لايه آخر را با پنير پر كرده و يك گوجهفرنگي را گردگرد برش زده و همراه با برگهاي كوچك ريحان روي لازانيا را تزئين كنيد. روي ظرف را با يك فويل بپوشانيد و بعد داخل فر به مدت 35 دقيقه قرار دهيد تا طلايي و ترد شود.
پیشنهاد جیمی
مايه لازانيا تقريبا شبيه به مايه ماكاروني است البته ميتوانيد با كمي تغيير آن را كاملتر كنيد.
ارسال نظر