۲۲۱۴۰۸
۲ نظر
۵۲۴۷
۲ نظر
۵۲۴۷
پ

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

سایت سوران:

مواد اولیه:

  • پودرقند ۱۵۰گرم
  • هل سبز (پودرشده) ۱قاشق مرباخوری
  • شکر ۵۰۰گرم
  • آب ۲لیوان
  • روغن مایع به میزان لازم
  • خمیریوفکا به میزان لازم
  • بادام (بدون پوست وپودرشده) ۳۰۰گرم
  • گلاب نصف لیوان
  • جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

طرزتهیه موادمیانی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

طرز تهیه شربت:

۱. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید وپ نج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

۲. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

۳. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

۴. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۶۰درجه فارنهایت به مدت ۲۰دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

نکات خیلی مهم:

۱.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

۲.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

۳.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

۴.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

۵.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    باقلوا یزدی من اولین بار می شنوم!!!

  • عسل

    تصویر برای باقلوای گل هست ربطی به متن ندارد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج