طرز تهیه دلمه نخود و سبزيجات
دلمه گياهي كاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهاي گياهي هستيد با نخود، كرفس و گشنيز يك دلمه شيك و خوشمزه درست كنيد.
مجله سیب سبز: دلمه گياهي كاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهاي گياهي هستيد با نخود، كرفس و گشنيز يك دلمه شيك و خوشمزه درست كنيد.
مواد لازم
- ۲/۱ پيمانه نخود آشي
- ۱ عدد پياز متوسط
- ۱ قس جعفري خردشده
- ۱ قس گشنيز خردشده
- ۳ ساقه كرفس
- ۱ عدد فلفل دلمهاي كوچك
مواد لازم براي سس
- 4 قس سركه
- 2 قس روغن زيتون
- به مقدار لازم نمك و فلفل
طرز تهیه:
۱. پياز را پوست كنده، بشوييد و نگيني خرد كنيد. فلفل دلمهاي و كرفس را هم نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد.
۲. نخود را آبپز كرده و بعد آبكش كنيد. حالا همه مواد را در كاسهاي ريخته، جعفري و گشنيز خردشده را هم اضافه كنيد.
۳. براي مزهدار كردن دلمه مقداري سركه، روغن زيتون و نمك و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط كنيد. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفتهشود.
یهجور دیگه:
ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهیمیدهد.
ارسال نظر