منوی مرغی
پلوی شاخ دار با مرغ
اسم این پلو شاید به نظر عجیب و غریب بیاید ولی شاید به این خاطر است که برخلاف دیگر پلو قاطی ها، روش پختش متفاوت است. درواقع برنج در آب مرغ و همراه گوشت آن می پزد. شاخ در نیاورید، خب پلوی شاخ دار است دیگر.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۲ عدد سینه مرغ
- ۳ عدد سیب زمینی خرد شده
- ۲ عدد قارچ خرد شده
- ۱ عدد هویج خرد شده
- ۱ عدد پیاز نگینی خردشده
- ۵۰ گرم کره
- ۳ حبه سیر خرد شده
- ۱ پیمانه برنج
- ۲ ق س رب گوجهفرنگی
- ۲ ق س زعفران در آب حل شده
- ۲ /۱ ق غ فلفل قرمز
- زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم
- ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده
طرز تهیه:
1.در یک ظرف روغن را ریخته و پیاز نگینی خردشده را در آن تفت دهید تا سبک شود.وقتی پیاز طلاییرنگ شد، زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
2. مرغ را در پیاز تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود سپس بهاندازه یک لیوان آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا مرغ نیمپز شود.وقتی مرغ در حال پخته شدن است، در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره آب شد،سیبزمینی را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ، هویج و فلفل دلمه را هم اضافه کنید و کمی آنها را تفت دهید. در این مرحله ۲ قاشق رب را هم به مواد اضافه کنید و آن را با سبزیجات تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.
3. برنج را که از نیم ساعت قبل خیس کردهاید، به مرغ و آب مرغ اضافه کنید. تمام سبزیجات تفتداده شده و مقداری نمک هم به آن اضافه کنید. هر از چند گاهی برنج را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
4. وقتی آب برنج تمام شد، سیر خردشده را به همراه زعفران و فلفل قرمز به برنج اضافه کنید.دمکنی را روی در قابلمه بگذارید و قابلمه را روی شعلهپخشکن به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا برنج خوب دم بکشد.
فوتوفن
بعد از پخت مرغ،وقتی برنج را با سبزیجات به آن اضافه میکنید، اگر مقدار آب باقیمانده مرغ روی برنج را پوشاند کافی است. در غیر این صورت آب اضافه کنید تا یکبند انگشت آب روی برنج بایستد.
یه جور دیگه
این غذا را میتوانید با گوشت دنده گوسفند هم درست کنید.
نظر کاربران
شاخش کو ؟کی حوصله داره