۲۱۹۱۱۶
۵۰۴۰
۵۰۴۰
پ

بعضی غذاها از اسمشان معلوم است چه قدر با کلاسند!

پوآجای ولوان؛ پیش غذای مهمان های خاص

اگر به دنبال یک پیش غذای شیک و متفاوت برای مهمانی تان هستید، پوآجای ولوان را انتخاب کنید. این پیش غذا به خاطر شکل متفاوتش، میز غذای شما را بسیار زیبا می کند. این پیش غذا را می توانید به راحتی در منزل درست کنید.

پوآجای ولوان؛ پیش غذای مهمان های خاص
مجله آشپزی مثبت - اکرم عسگری: اگر به دنبال یک پیش غذای شیک و متفاوت برای مهمانی تان هستید، پوآجای ولوان را انتخاب کنید. این پیش غذا به خاطر شکل متفاوتش، میز غذای شما را بسیار زیبا می کند. این پیش غذا را می توانید به راحتی در منزل درست کنید.

پوآجای ولوان؛ پیش غذای مهمان های خاص

مواد لازم برای لایه میانی

  • ۵ عدد فیله مرغ
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ عدد پياز
  • ۱ ق م رب گوجه فرنگی
  • ۲ /۱ پیمانه پنیر پیتزا
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

مواد لازم برای تهیه پوآجای ولوان

  • 3 پيمانه آرد
  • 1 ق س پودر خمیر ترش
  • 3 ق س روغن مایع
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 ق م نمک
  • 100 گرم کره به دما رسیده
  • 2 ق س ماست
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 3 ق س آب

مواد رومال

  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ ق م زعفران آب کرده
  • ۱ ق چ پودر قند
  • ۱ ق م آب

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شود. فیله ها را نگینی خرد کنید، سپس آنها را به پیاز اضافه کنید. زردچوبه، نمک، فلفل و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و آنها را با هم کمی تفت دهید. در این زمان رب را به مواد اضافه کرده ، هم بزنید. اکنون مواد را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا کمی سرد شود. در انتها پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و کنار بگذارید.

2. ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه مناسب الک کنید. وسط مخلوط آرد را گود کرده و سپس کره، تخم مرغ، روغن مایع، پودر خمیر ترش، ماست و 3 قاشق سوپ خوری آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر آماده شود.

3. خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید و با قالب گرد ، قالب بزنید. لبه های هر کدام از دایره ها را سفیده تخم مرغ بزنید. حالا یک خمیر گرد میان تهی را روی آن قرار دهید. برای هر ولوان سه لایه خمیر میان تهی روی هم به همین شیوه قرار دهید.

4. داخل خمیر را از مواد میانی پر کنید. در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ، زعفران، پودر قند و آب را مخلوط کرده و به صورت رومال روی خمیر بمالید.

5. ولوان ها را در فر 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده به مدت 20تا 25 دقیقه قرار دهید. در انتها گریل بالا را روشن کنید تا روی ولوان ها طلایی شود. آنها را از فر درآورده ، سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج