۲۰ روش پخت لازانیا که باید امتحان کنید (۳)
اگر اجاق گازتان فر ندارد یا اینکه استفاده از فر برایتان مشکل است، نگران نباشید. باز هم می توانید لازانیا درست کنید. با این دستور شما می توانید لازانیا را داخل تابه روی اجاق گاز درست کنید که هم راحت است و هم سریع درست می شود.
لازانیای تابهای
اگر اجاق گازتان فر ندارد یا اینکه استفاده از فر برایتان مشکل است، نگران نباشید. باز هم می توانید لازانیا درست کنید. با این دستور شما می توانید لازانیا را داخل تابه روی اجاق گاز درست کنید که هم راحت است و هم سریع درست می شود.
مواد لازم برای ۵ نفر
- ۳ ق س روغنزیتون
- ۱ عدد پیاز خردشده
- ۴ حبه سیر رنده شده
- ۲ پیمانه مرغ پخته و خردشده
- ۱ بسته لازانیای ۱۴۵گرمی
- ۱ پیمانه گوجهفرنگی خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۲ عدد کدوسبز
- ۲ /۱پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۲ /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۱ ق چ پودر آویشن
- ۲ /۱ پیمانه گوجهفرنگی رنده شده
- برگ نعنا جهت تزئین
طرز تهیه:
1. ابتداکدوها را خوب بشویید سپس آنها را بهصورت حلقهای برش دهید و هرکدام از حلقهها را هم به چهار قسمت تقسیم کنید. حالا در یک تابه بزرگ روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و تکههای مرغ را هم اضافه کرده و آنها را کمی تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید و آن را هم به مدت یک دقیقه با بقیه مواد تفت دهید.حالا تابه را از روی حرارت بردارید.
2. اکنون گوجهفرنگی رنده شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. کمی نمک،فلفل و پودر آویشن هم به مواد اضافه کرده و آنها را خوب باهم مخلوطکنید. در این زمان تکههای لازانیا را داخل تابه قرار داده و آنها را به کمک دست داخل مواد فشار دهید. در صورت لزوم تکه ها را با دست خردکنید. گوجهفرنگیهای خردشده را هم داخل تابه بریزید و آنها را در سطح تابه خوب پخش کنید و کمی فشار دهید تا مایه لازانیا به خورد آنها برود. در تابه را بگذارید و آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت اجاقگاز قرار دهید. دقت کنید که تکههای لازانیا از مایه بیرون نزند که در این صورت خوب نرم نمی شوند.
3. بعد از 10 دقیقه کدوهای خردشده را به مواد داخل تابه اضافه کرده و آنها را با بقیه مواد مخلوطکنید. در صورت نیاز کمی نمک و فلفل بیشتری به مواد اضافه کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. 4/1 پیمانه پنیر موزارلا و 4/1 پیمانه پنیر پارمسان به مواد اضافه کرده و آنها را بهآرامی هم بزنید تا مواد حالت کرمی پیدا کنند. اکنون بقیه پنیرها را هم روی سطح تابه بریزید و تابه را دوباره روی حرارت ملایم اجاقگاز به مدت 2 دقیقه قرار دهید تا پنیرهاکاملاً ذوب شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل آن را با مقداری برگ نعنا تزئین کنید.
بادمجان را به هر غذایی اضافه کنید ، خوشمزه تر می شود . لازانیا که جای خودش را دارد. لازانیا با سس مرغ و بادمجان و پنیر ،طعمی فراموش نشدنی دارد.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
- ۱ بسته لازانیای نیمه آماده ۴۵۰ گرمی
- ۴ عدد بادمجان بزرگ
- ۲ عدد گوجهفرنگی خردشده
- ۱ پیمانه گوجهفرنگی رنده شده
- ۱ ق س آبلیمو
- ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۱ پیمانه قارچ ورقهای خردشده
- ۱ پیمانه مرغ پخته و خردشده
- ۳ عدد سیر رنده شده
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.بادمجانها را پوست بگیرید و بهصورت عمودی به شکل لایههای نازک برش دهید. کمی نمک به آنها زده و به مدت نیم ساعت در سبدی بگذارید تا تلخی شان گرفته شود سپس آنها را بشویید و بگذارید تا آب اضافی گرفته شود. بادمجانها را در روغن داغ سرخکنید.
2. در یک قابلمه کوچک، گوجهفرنگی رنده شده،رب گوجهفرنگی،سیر، مقداری نمک و فلفل را باهم مخلوطکنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود.
3. قارچ را داخل روغن داغ به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید کمی هم آبلیمو به قارچ اضافه کنید. تکههای مرغ، گوجهفرنگی خردشده،کمی نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید و مواد را به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
4. حالا باید لازانیا را آماده کنید. به این صورت که داخل ظرفی مقداری از سسی را که آماده کرده بودید بریزید. حالا تعدادی از لایههای بادمجان را داخل ظرف قرار دهید طوری که کاملاً ظرف را بپوشاند. روی بادمجانهاتعدادی ورقه لازانیا و روی لازانیا مقداری از موادی را که آماده کرده بودید بریزید سپس روی مواد مقداری پنیر بریزید. هر تعداد که میشود به این صورت لایههای لازانیا را آماده کنید. ظرف را داخل فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا لازانیا آماده شود.
اگر برخلاف بعضی ها عاشق طعم و مزه میگو هستید ،لازانیای میگو را هم امتحان کنید . لازانیای میگو همراه با قارچ و اسفناج آن هم با سس سفیدخامه ای ، بسیار خوش خوراک است .
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲ پیمانه میگوی ریز
- ۳۰۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده
- ۱۲ ورق لازانیا
- ۱۰۰ گرم خامه
- ۲ ق س جعفری خردشده
- ۱ ق س روغنزیتون
- ۳ پیمانه قارچ خردشده
- ۱ عدد پیاز خردشده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۱۰۰ گرم اسفناج پخته و خردشده
- ۴ عدد هویج رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم پنیر چدار
طرز تهیه:
1. مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. حالا تکههای لازانیا را همراه با کمی روغن و نمک داخل آن بریزید تا آماده شوند سپس آنها را با آب سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
2. در یککاسه بزرگ پنیر موزارلا،خامه و جعفری خردشده را بریزید، خوب باهم مخلوطکنید و سپس آن را کنار بگذارید. حالا روغن را داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز، قارچ و کمی نمک و فلفل داخل آن ریخته و مواد را کمی تفت دهید. اسفناج را هم اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوطکنید. در انتها هویج را هم به مواد اضافه کنید سپس تابه را کنار بگذارید.در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و میگوها را که به کمی نمک آغشته کردهاید داخل آن سرخکنید سپس آنها را کنار بگذارید.
3. ظرف موردنظرتان را که برای گذاشتن داخل فر آماده کردهاید چرب کنید. کف ظرف را با تکههای لازانیا بپوشانید. حالا مقداری از مواد داخل تابه را روی لازانیا بریزید و پخشکنید و تعدادی میگو روی مواد قرار دهید. حالا از مخلوط پنیر روی مواد بریزید.به همین ترتیب لایه دیگر را آماده کنید. تعداد لایهها بستگی به مقدار مواد دارد. در انتها روی همه مواد پنیر چدار رنده شده بریزید.
4. ظرف را به مدت 55-45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود سپس آن را سرو کنید.
اگر مهمان گیاهخوار دارید و می خواهید با یک غذای شیک و متفاوت از او پذیرایی کنید، لازانیای لوله ای را فراموش نکنید. با همین روش شما می توانید لازانیا را با سس های مختلف درست کرده ، متفاوت پذیرایی کنید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
- ۱۲ ورق لازانیا
- ۲ پیمانه فلفل دلمهای رنگی خردشده
- ۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۲ پیمانه برگ کلم خردشده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۲ /۱ ۱ پیمانه پنیر موزارلا( پنیر پیتزا)
- ۱عدد سیر خرد شده
- ۲ ق س جعفری خردشده
- به میزان لازم نمک ، فلفل و روغن
- ریحان تازه برای تزئین
طرز تهیه:
1. ابتداقابلمهای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. ورقهای لازانیا را داخل آن بریزید تا آماده شود سپس آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی سطح صافی که قبل با کمی روغن چرب کردهاید پهن کنید.
2. در این میان در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید سپس پیاز و سیر را داخل آن کمی تفت دهید. حالا فلفل دلمهایهای رنگی،کلم و گوجه فرنگی های خرد شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید، مواد را خوب باهم مخلوطکنید و تفت دهید تا سبزیها نرم شوند. در این فاصله در یککاسه پنیر موزارلا و جعفری خردشده را باهم مخلوطکنید.
3. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کرده، قالب های مافین را چرب کنید. حالا یک یا دو ورق از لازانیا ها را به صورت تکه های کوچک برش دهید. هر کدام از تکه های کوچک را داخل قالب های مافین قرار دهید. حالا ورق های لازانیا را داخل هر کدام از قالب ها قرار دهید؛ طوری که دیواره قالب ها را کاملا بپوشاند. اکنون مقداری از موادی را که آماده کرده اید داخل هر کدام از قالب ها بریزید. در انتها مقداری مخلوط پنیر را روی مواد ریخته و قالب ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس ظرف را از فر درآورده،آن را با مقداری ریحان تزئین و سرو کنید.
شاید فکر کنید که با گل کلم تنها می شود شور یا ترشی درست کرد ولی این طور نیست. یک مدل لازانیا هست که با مرغ و گل کلم درست می شود. آن را بپزید و مشتری شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ پیمانه گلکلم خردشده
- ۳۰۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
- ۱ بسته لازانیای نیمه آماده
- به میزان لازم روغنزیتون
- ۲ پیمانه گوجهفرنگی رنده شده
- ۵ حبه سیر رنده شده
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز خردشده
- ۲ ق س رب گوجهفرنگی
- ۱ پیمانه جعفری خردشده
- به میزان لازم نمک،فلفل و پودر آویشن
- ۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۴/۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۱ عدد تخممرغ بزرگ
- ۲ ق س ریحان خردشده
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. گلکلمهای خردشده را داخل یککاسه مناسب بریزید و آنها را به کمک دست بهخوبی به روغنزیتون و کمی نمک آغشته کنید. حالا یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و مرغ وگلکلمها را داخل آن خوب سرخکنید طوری که برشته شوند. سپس آنها را در ظرفی بریزید تا خنک شوند.
2. داخل یک تابه کمی روغنزیتون بریزید سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. 4 عدد سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را داخل آن بریزید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمهای خردشده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید. اکنون رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه آن را با مواد خوب تفت دهید. حالا گوجهفرنگی رنده شده، 2/1 پیمانه جعفری خردشده و پودر آویشن را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا مایه مواد کاملاً غلیظ شود.
3. حالا باید نیمی از پنیر موزارلا، تخممرغ، باقیمانده جعفری، 2/1 و 1 گلکلمهای برشته و بقیه سیر را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً خرد شده و مخلوط شوند. دقت کنید که مواد نباید پورهای شکل شوند سپس مواد را داخل یککاسه مناسب بریزید.
4. اکنون داخل ظرفی که انتخاب کردهاید4-3 ورق لازانیا قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را که آماده کرده بودید روی آن بریزید. حالا روی آنها به ترتیب نیمی از مخلوط گلکلم و پنیر، نیمی از گلکلمهای برشته،مقداری پنیر پارمسان و مقداری پنیر موزارلا بریزید. هر تعداد لایه که میشود به همین ترتیب درست کنید تا مواد تمام شود.
5. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را داخل فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از 20 دقیقه فویل را بردارید و ظرف را مجدد به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید سپس آن را از فر درآورید،با مقداری ریحان تزئین کرده ، سرو کنید.
ارسال نظر