مرغ كاري و برنج
يك ناهار ايدهآل براي روزهاي تعطيل
مرغ و كاري از آن غذاهاي خورشي خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. با اين غذا ميتوانيد مطمئن باشيد كلي مواد مغذي به بدنتان ميرسد.
مواد لازم :
روش تهیه :
1. مرغها را چهارگوش خرد كرده و با سير رنده شده سرخ كنيد.
۲. پياز را در تابهاي ديگر تفت داده بهصورتيكه طلايي شود و ادويهكاري را به پياز داغ اضافه كنيد.
3. مرغ و آب مرغ را اضافه كرده و بهمدت 20 دقيقه بپزيد
۴. بعد از خشكشدن، ماست و جعفري را اضافه كنيد.
5. برنج را اضافه كرده و سپس آب مرغ را اضافه كنيد و به مدت 15 تا 20دقيقه بگذاريد بپزد.
مواد لازم :
- زنجيل تازه: ۲ و نيمسانتيمتر
- پياز متوسط: يك عدد
- سير: ۲ حبه
- سينه مرغ: ۲ عدد
- روغن زيتون: ۲ قاشق سوپخوري
- ادويه كاري: ۲قاشق سوپخوري
- آب مرغ: يك ليوان
- ماست: ۴ قاشق غذاخوري
- جعفري خردشده: ۲ قاشق غذاخوري
- پياز : يك عدد
- كره: 2 قاشق غذاخوري
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- برنج: 225 گرم
- آب مرغ: 2 ليوان
- نمك: به ميزان دلخواه
روش تهیه :
1. مرغها را چهارگوش خرد كرده و با سير رنده شده سرخ كنيد.
۲. پياز را در تابهاي ديگر تفت داده بهصورتيكه طلايي شود و ادويهكاري را به پياز داغ اضافه كنيد.
3. مرغ و آب مرغ را اضافه كرده و بهمدت 20 دقيقه بپزيد
۴. بعد از خشكشدن، ماست و جعفري را اضافه كنيد.
5. برنج را اضافه كرده و سپس آب مرغ را اضافه كنيد و به مدت 15 تا 20دقيقه بگذاريد بپزد.
باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir
پ
ارسال نظر