برشتوک نخودچی
ابتدا آرد نخودچی را به مدت خیلی كوتاه روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس كره را داخل آن میریزیم و تا جایی كه تمام مواد به حالت كرمی یكدست شوند، آنها را روی حرارت مخلوط میكنیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد نخودچی ۶۰۰ گرم
- كره یا روغن جامد ۳۵۰ گرم
- پودر شكر ۳۰۰ گرم
- پودر هل ۲ ق چ
روش تهیه :
1. ابتدا آرد نخودچی را به مدت خیلی كوتاه روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس كره را داخل آن میریزیم و تا جایی كه تمام مواد به حالت كرمی یكدست شوند، آنها را روی حرارت مخلوط میكنیم.
2. پس از این مدت، كرم را از روی حرارت برداشته، پودر شكر و پودر هل را به آن اضافه میكنیم و تا یكدست شدن تمام مواد با لیسك هم میزنیم. مایع آماده شده داغ را داخل قالبهای سیلیكونی كه از قبل چرب كردهایم، یا یك سینی مستطیل میریزیم و داخل یخچال میگذاریم.
3. پس از 8 ساعت، آنها را از قالب خارج میكنیم یا میبریم و داخل ظرف مورد نظر سرو میكنیم.
نکته:
برای درست كردن برشتوك نخودچی، باید حتما به این نكته توجه كنیم كه آرد نخودچی را به چه میزان تفت دهیم تا برشتوك تلخ نشود. از طرفی اگر آرد خیلی كم تفت داده شود، زبری مطلوب را نخواهد داشت و خیلی شل میشود. در صورتی كه بخواهیم از قالبهای ریز همانند تصویر برای شكل دادن برشتوك استفاده كنیم، حتما باید جنس قالب ما از سیلیكون باشد.
نظر کاربران
چه راحت !
خیلی خوشمزه است********