دسر مدرن؛ كرم مارس
ابتدا یك پیمانه از شیر را كنار گذاشته و بقیه شیر را با كل شكلاتها - سیاه و مارس- داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شكلاتها ذوب شده و شیر به جوش آید.

مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- زرده تخم مرغ ۶ عدد
- شكلات سیاه ۲۰۰ گرم
- شكلات مارس ۴ عدد بزرگ
- شیر ۵۰۰ میلی لیتر
- فندق پودر شده ۱۰۰ گرم
- آرد گندم ۴ ق غ
- پودر كاكائو ۵۰ گرم
- پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
- شكر ۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ ق غ
- آب سرد ۸۰ میلیلیتر
- خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
روش تهیه:
1. ابتدا یك پیمانه از شیر را كنار گذاشته و بقیه شیر را با كل شكلاتها - سیاه و مارس- داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شكلاتها ذوب شده، شیر به جوش آید.
2. زردههای تخممرغ را با شكر توسط همزن برقی هم میزنیم تا پف كنند؛ سپس شیر باقیمانده را با آرد و پودركاكائو به مواد زرده اضافه كرده، مخلوط میكنیم. این مایه را همراه پودر فندق به شیر اضافه كرده و آنقدر هم میزنیم تا كرم غلیظ و یكدست شود.
3. وقتی كه كرم را از روی حرارت برداشتیم، پنیر خامهای را داخل مواد میریزیم و با همزن برقی آنقدر مخلوط میكنیم تا كرم یكدستی حاصل شود.
4. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود. وقتی كرم خنك شد خامه فرم گرفته و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه میكنیم و با لیسك هم میزنیم.
5. مواد را داخل قالب سیلیكونی ریخته و ظرف را به مدت شش ساعت در یخچال قرار میدهیم؛ سپس كرم را بر گردانده و در نهایت روی آنها را با اسپری ولوت و ورق طلای خوراكی تزئین میكنیم.
ارسال نظر