۲۱۸۲۲۱
۵۰۲۸
۵۰۲۸
پ

کرم کیک شکلاتی و نوتلا

باز هم طعم خوش نوتلا...

ابتدا خامه صبحانه و شكلات سیاه و شکلات نوتلا را در قابلمه مخصوص كرم‌پزی ریخته، آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا تمامی مواد ذوب و یكدست شوند.

باز هم طعم خوش نوتلا...
مجله زندگی ایده آل:

باز هم طعم خوش نوتلا...

مواد لازم:

  • خامه فرم گرفته 300 گرم
  • شكلات سیاه 200 گرم
  • پودر كاكائو 50 گرم
  • مارگارین 100 گرم
  • پودر شكر 125 گرم
  • پودر فندق 100 گرم
  • نوتلا 200 گرم
  • پودر ژلاتین 2 ق غ
  • آب سرد 3/1 پیمانه
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • تکه های کیک شکلاتی 2 پیمانه

روش تهیه:


۱. ابتدا خامه صبحانه و شكلات سیاه و شکلات نوتلا را در قابلمه مخصوص كرم‌پزی ریخته، آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا تمامی مواد ذوب و یكدست شوند.

در مرحله بعدی كره و پودر شكر را داخل كاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا كاملا پفكی شوند. سپس پودر كاكائو را اضافه می‌كنیم و تا حد یكدست شدن مواد را هم می‌زنیم. ژلاتین را نیز روی آب سرد می‌پاشیم و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا كاملا ذوب و یكدست شود.

۳. حالا كرم شكلاتی، كرم كره‌ای، خامه فرم گرفته، پودر فندق، تکه های کوچک کیک شکلاتی (از هر نوع کیک شکلاتی می توانیم استفاده کنیم) و ژلاتین ذوب شده را داخل كاسه‌ای بزرگ با هم مخلوط می‌كنیم. بهتر است برای این كار دو دقیقه از همزن برقی استفاده كنیم.

۴. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. پس از این مدت موس را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با اسپری ولوت تزئین می‌كنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج