کرم کیک شکلاتی و نوتلا
باز هم طعم خوش نوتلا...
ابتدا خامه صبحانه و شكلات سیاه و شکلات نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزی ریخته، آن را روی حرارت قرار میدهیم تا تمامی مواد ذوب و یكدست شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- خامه فرم گرفته 300 گرم
- شكلات سیاه 200 گرم
- پودر كاكائو 50 گرم
- مارگارین 100 گرم
- پودر شكر 125 گرم
- پودر فندق 100 گرم
- نوتلا 200 گرم
- پودر ژلاتین 2 ق غ
- آب سرد 3/1 پیمانه
- خامه صبحانه 200 گرم
- تکه های کیک شکلاتی 2 پیمانه
روش تهیه:
۱. ابتدا خامه صبحانه و شكلات سیاه و شکلات نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزی ریخته، آن را روی حرارت قرار میدهیم تا تمامی مواد ذوب و یكدست شوند.
در مرحله بعدی كره و پودر شكر را داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا كاملا پفكی شوند. سپس پودر كاكائو را اضافه میكنیم و تا حد یكدست شدن مواد را هم میزنیم. ژلاتین را نیز روی آب سرد میپاشیم و روی بخار آب قرار میدهیم تا كاملا ذوب و یكدست شود.
۳. حالا كرم شكلاتی، كرم كرهای، خامه فرم گرفته، پودر فندق، تکه های کوچک کیک شکلاتی (از هر نوع کیک شکلاتی می توانیم استفاده کنیم) و ژلاتین ذوب شده را داخل كاسهای بزرگ با هم مخلوط میكنیم. بهتر است برای این كار دو دقیقه از همزن برقی استفاده كنیم.
۴. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از این مدت موس را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با اسپری ولوت تزئین میكنیم.
ارسال نظر