۲۱۷۴۶۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

پودینگ زعفرانی

ابتدا تخم‌مرغ‌های كامل، زرده‌ها، شكر و زعفرانی که در آب‌جوش حل کرده‌ایم را با همزن برقی كمی هم می‌زنیم تا كرمی یكدست حاصل شود.

پودینگ زعفرانی
مجله زندگی ایده آل:

پودینگ زعفرانی

مواد لازم:

  • شیر ۵۰۰ میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • تخم مرغ كامل ۲ عدد
  • پودرزعفران ۲/۱ ق چ
  • آرد گندم ۱۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۴۰ گرم
  • شكلات سفید ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
  • شكر ۲۵۰ گرم

روش تهیه:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌های كامل، زرده‌ها، شكر و زعفرانی که در آب‌جوش حل کرده‌ایم را با همزن برقی كمی هم می‌زنیم تا كرمی یكدست حاصل شود. سپس كمی از شیر، آرد و نشاسته ذرت را اضافه می‌كنیم، اما باید دقت كنیم كه با همزن برقی مواد را خیلی زیاد هم نزنیم و در حد مخلوط شدن كفایت می‌كند.

2. مابقی شیر را به همراه شكلات داخل قابلمه مخصوص كرم پزی جوش می‌آوریم و آن را آرام آرام به مخلوط شیر و شکلات كه روی حرارت است، اضافه كرده، هم می‌زنیم تا پودینگ غلظت پیدا كند.

3. حالا پودینگ را از روی حرارت برداشته،‌ بعد از اضافه کردن پنیرخامه‌ای آنقدر هم می‌زنیم تا خمیری یکدست حاصل شود سپس كنار می‌گذاریم تا كمی حرارت خود را از دست بدهد. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم.

4. كرم حاصل را داخل یخچال می‌گذاریم تا سرد شود. من در اینجا با قاشق مقداری از پودینگ را برداشته و داخل بشقاب‌های تك نفره سرو كرده‌ام و با گل‌های بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین كرده‌ام.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج