طرز تهیه ترافل با گران ترین خشکبار جهان!
ماكادمیا درختی است كه میوه آن گرانترین و مرغوبترین خشكبار جهان به شمار میرود. این گیاه، بومی استرالیا است و در جنگلهای بارانی و مكانهای مرطوب نزدیك نهرها رشد خوبی دارد.
مجله زندگی ایده آل: ماكادمیا درختی است كه میوه آن گرانترین و مرغوبترین خشكبار جهان به شمار میرود. این گیاه، بومی استرالیا است و در جنگلهای بارانی و مكانهای مرطوب نزدیك نهرها رشد خوبی دارد. آفتاب كامل با اندكی سایه برای گیاه مناسب است و عملكرد مغز را افزایش میدهد. مغز ماكادمیا در انواع شكلات، كیك و بستنی به كار میرود.
همچنین از روغن مغز ماكادمیا میتوان در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده کرد. از آنجا كه میوه ماكادمیا بیش از ۷۲درصد اسید چرب غیراشباع دارد، این خشكبار میتواند افزودنی مناسبی برای رژیم غذایی روزانه، جهت كاهش كلسترول خون باشد و این میوه را میتوان به صورت خام، بوداده، با نمك، بینمك یا به عنوان چاشنی در غذا مصرف كرد.
مواد لازم:
- تكههای كیك وانیلی ٥٠٠ گرم
- چیپس شكلات سیاه نصف پیمانه
- پودر ماكادمیا نصف پیمانه
- خامه صبحانه ۲ ق غ
- مارمالاد زردآلو سه ق غ
- شكلات بلوبری برای تزیین
روش تهیه:
1. تمامی مواد را داخل كاسهای گود ریخته و آنقدر ورز میدهیم تا خمیری نرم حاصل شود. این كار به سادگی انجام میشود و احتیاجی به ورز زیاد ندارد.
2. از خمیر به اندازه یك قاشق سوپخوری برداشته و آن را در دست به شكل توپ در میآوریم سپس وسط هر توپك را یك فندق یا ماكادمیای درسته قرار داده، به مدت 3 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. پس از این مدت آنها را از یخچال خارج كرده و در صورت تمایل در شكلات سیاه ذوب شده میغلتانیم تا تمامی اطراف آنها آغشته شود.
3. ترافلها را در یخچال قرار میدهیم تا شكلات خودش را بگیرد یا به شكل ساده استفاده میكنیم سپس روی آنها را كمی شكلات بلوبری ذوب شده با قیف میریزیم.
ارسال نظر