دسر افطاری؛ رولت حلوا و خرما
الان که ماه رمضان هست بیشتر خونه ها که میریم مهمونی دسرشون یا حلواست یا خرما یا شله زرد یا فرنی.
مواد اولیه:
- خرما شیره ای یک جعبه
- پودر دارچین ۲ ق.غ
- پودر زنجبیل ۲ ق.غ
- گردوی خرد شده به میزان لازم
- کره ۲ عدد
- آرد برای حلوا به میزان لازم
- پودر هل سبز ۲ ق.غ
طرز تهیه:
۱. ابتدا جداگانه برای درست کردن حلوا ارد رو به اندازه ای که مورد نظر خودمون هست در کره تفت میدیم و کمی پودر قند و هل اضافه میکنیم تا زمانی که ارد کمی طلایی رنگ شود و بعد حلو آماده شده و سپس خرمای شیره ای یا همون دشتستان رو هسته هاشو در آوردم بعد خرما را با کره تفت دادم سپس به ان زنجبیل و دارچین اضافه کردم.
۲. سپس در یک سینی پلاستیک انداخته و ان را چرب کرده و خرما را روی ان پهن کردم و با وردنه مثل خمیری صاف در اوردم (برای اینکه خرما به وردنه نچسبد کمی به وردنه روغن بزنید) سپس حلوارو که از قبل اماده کردیم روی خرما میریزیم و سپس رول کرده و روی ان را با گردوی خرد شده تزیین کرده و با همون پلاستیک بپوشونید و در فریزر قرار دهید و بعد از ۵ساعت میتوانیم برش دهیم.
ارسال نظر