یک خورش جدید با گوشت بره
روش تهیه یک خورش با گوشت بره را در این دستور می آموزید. امیدواریم این دستور مورد استقبال شما قرار بگیرد.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده یک عدد
- گوجه فرنگی خرد شده ۸۰۰گرم
- سوپ گوجه ۴۲۰ گرم
- آب ۶ فنجان
- جو پوست کنده یک دوم فنجان
- گوشت استیک خرد شده در قطعات ۳ سانتی متری
- نان تست ۱۵۰ گرم
- هویج و کرفس هر کدام ۱۵۰ گرم خرد شده
طرز تهیه:
۱. روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت گرم کنید.
۲. گوشت خرد شده را در روغن بریزید و هم بزنید تارنگ آن کمی تیره تر شود.
۳. در این هنگام آرد، پیاز، کرفس خرد شده و هویج را اضافه کنید.
۴. بپزید و هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند.
۵. سپس گوجه فرنگی ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید.
۶. ۲ ساعت با حرارت ملایم در حالیکه درب ظرف را گذاشته اید مواد را بپزید.
۷. سپس در ظرف سرو بریزید و روی آنرا با تکه های نان تست تزیین کنید.
ارسال نظر