كیك بادام و كشمش سبز
ابتدا شكر و كره را داخل كاسه همزن آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده، كمی پف كنند. وانیل و سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط و یكدست شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد ۳۰۰ گرم
- شكر ۲۵۰گرم
- مارگارین ۱۸۰گرم
- پودر كاكائو ۴۰ گرم
- تخممرغ ۴عدد
- شیر ۱۲۵ میلیلیتر
- ماست ۱۲۵ میلیلیتر
- بیكینگ پودر ۲ ق چ
- وانیل یك ق چ
- پودر بادام ۱۰۰ گرم
- كشمش سبز ۱۵۰ گرم
روش تهیه:
1. ابتدا شكر و كره را داخل كاسه همزن آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده، كمی پف كنند. وانیل و سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط و یكدست شوند.
2. در مرحله بعدی آرد را با بیكینگ پودر مخلوط كرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میكنیم سپس شیر و ماست را داخل مایه میریزیم و بقیه آرد، كشمش و بادام را نیز داخل مایه كیك ریخته و همه مواد را 2 دقیقه با درجه كند همزن هم میزنیم تا یكدست شود؛ بعد از آن یك فنجان از این مایه را دركاسهای دیگر با پودر كاكائو مخلوط كرده، مایه سفید را در قالب ریخته و در لایه میانی و رویه از مایه شكلاتی میریزیم. (از قالب گرد به قطر 25 سانتی متر یا 4 گوش به ضلع 20 سانتی متر استفاده میكنیم) و یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار میدهیم.
3. پس از پخت، میتوانیم این كیك را با پودر قند سرو كنیم یا اینکه از وسط برش میدهیم و مابین و سطح رویه آن را ابتدا با كرم كرهای كاكائویی و با خمیر فوندانت پوشش میدهیم. من برای این عكس سه برابر از این مواد درست كردهام.
ارسال نظر