روش بو دادن تخم کدو
اگر کدو حلوایی خریدید هسته های آن را دور نریزید. با این دستور شما می توانید تخم کدوهای بو داده خوشمزه ایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- کره ذوب شده یک ونیم قاشق غذا خوری
- نمک یک دوم چایخوری
- پودر سیر یک هشتم چای خوری
- سس ورستر شایر ۲ قاشق چای خوری
- تخم کدو ۲ فنجان
طرز تهیه:
۱. فر را روی ۲۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۲. کره ، نمک ،پودر سیر ،سس ورستر شایر و تخم کدوها را با هم مخلوط کنید.
۳. به خوبی با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید به گونه ایی که کف ظرف را بپوشاند.
۴. سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و در طول این مدت چند بار آنرا هم بزنید.
۵. پس از یک ساعت آن را بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود.
ارسال نظر