۲۱۴۵۷۶
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

روش بو دادن تخم کدو

اگر کدو حلوایی خریدید هسته های آن را دور نریزید. با این دستور شما می توانید تخم کدوهای بو داده خوشمزه ایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت نیکو: اگر کدو حلوایی خریدید هسته های آن را دور نریزید. با این دستور شما می توانید تخم کدوهای بو داده خوشمزه ایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کره ذوب شده یک ونیم قاشق غذا خوری
  • نمک یک دوم چایخوری
  • پودر سیر یک هشتم چای خوری
  • سس ورستر شایر ۲ قاشق چای خوری
  • تخم کدو ۲ فنجان

روش بو دادن تخم کدو

طرز تهیه:

۱. فر را روی ۲۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۲. کره ، نمک ،پودر سیر ،سس ورستر شایر و تخم کدوها را با هم مخلوط کنید.

۳. به خوبی با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید به گونه ایی که کف ظرف را بپوشاند.

۴. سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و در طول این مدت چند بار آنرا هم بزنید.

۵. پس از یک ساعت آن را بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج