خورش بروکلی با گوشت گوساله
بیماری قلبی دارید؟ این خورش را درست کنید
طرز تهیه یک خورش با کلم بروکلی و گوشت گوساله را می آموزید. این غذا از کلسترول بسیار پایینی برخوردار است و برای افراد دارای امراض قلبی بی ضرر می باشد.
مواد لازم:
- آرد یک چهارم فنجان
- استاک گوشت ۳۰۰ گرم
- شکر سفید ۲ قاشق غذا خوری
- سویا سس ۲ قاشق غذا خوری
- استیک گوساله قطعه قطعه شده ۵۰۰ گرم
- زنجبیل خرد شده یک چهارم چای خوری
- بروکلی تازه و خرد شده ۴ فنجان
- سیر رنده شده یا له شده یک حبه
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک، آرد را با شکر و سویا سس مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند.
۲. یک ماهی تابه ر روی حرارت قراردهید و تکه های گوشت را در آن بریزید.
۳. ۵ دقیقه گوشت را تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
۴. ترکیب آرد ،سیر ،زنجبیل ،بروکلی خرد شده و استاک گوشت را مخلوط کنید و روی حرارت مواد را به جوش آورید.
۵. سپس حرارت را کم کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه آنرا بجوشانید.
۶. زمانیکه غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید.
ارسال نظر