مافین فرانسوی
صبح فرانسوی تان بخیر!
فرانسوی ها برای صبحانه خود از نوعی مافین خوشمزه استفاده میکنند که با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
- آرد: يك و نيم پيمانه
- شكر: نصف پيمانه
- بيكينگ پودر: يك و نيم قاشق چايخوري
- جوز هندي: يك چهارم قاشق چايخوري
- نمك: يك هشتم قاشق چايخوري
- تخم مرغ: يك عدد، زده شود
- شير: نصف پيمانه
- كره: نصف پيمانه، ذوب شود
براي رويه:
- شكر: يك چهارم پيمانه
- دارچين: نصف قاشق چايخوري
- كره: يك سوم پيمانه، ذوب شود
طرز تهيه:
• فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد از قبل گرم كنيد.
• فنجانهاي مخصوص مافين را چرب كرده و يا كاغذ مخصوص شيريني درون آنها قرار دهيد.
• درون كاسه همزن متوسط، آرد، نصف پيمانه شكر، بيكينگ پودر، جوز هندي و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد.
• شير، تخم مرغ و يك سوم پيمانه كره ذوب شده را با هم مخلوط كنيد.
• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و تا حدي كه مرطوب و حبابدار شوند آنها را هم بزنيد.
• درون فنجانهاي مافين از پيش آماده كرده را با قاشق پر كرده و آنها را در فر كه از قبل گرم كردهايد به مدت 25 - 20 دقيقه قرار دهيد.
• در اين حين، دارچين را با يك چهارم پيمانه شكر مخلوط كرده و زماني كه مافينها خوب پختند سر آنها را ابتدا درون كره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچين و شكر فرو بريد.
• مافينهاي آماده شده را تا گرم هستند ميل كنيد.
ارسال نظر