۲۰۷۷۰
۱ نظر
۵۰۸۰
۱ نظر
۵۰۸۰
پ

خورش ايرلندي

خوراكي سريع،‌آسان و ارزان كه در انگليس به دليل استفاده از پياز، هويج و لوبيا كه رنگ‌هاي پرچم ايرلند هستند به خورش ايرلندي معروف است. با نان، برنج و پوره سيب‌زميني سرو كرده و در صورت تمايل گوشت يا ماهي را جايگزين مرغ كنيد. در اين صورت زمان پخت تغيير خواهد كرد.

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم براي 4 نفر
  • روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
  • سينه مرغ بدون استخوان: ۸۰۰ گرم، خرد شده
  • پياز متوسط: يك عدد ساطوري
  • هويج: ۲۰۰ گرم نگيني
  • لوبياسبز: ۲۰۰ گرم، خرد شده
  • رب گوجه‌فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1- روغن را در قابلمه و روي شعله متوسط داغ كرده و تكه‌هاي مرغ را 10 دقيقه درآن تفت دهيد تا برشته شود.

2- مرغ‌ها را از تابه خارج كرده و پياز، هويج و لوبياسبز را 5 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. كف قابلمه كمي جا باز كرده و رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد. رب را 2 دقيقه تفت داده و مرغ را به قابلمه برگردانيد.

3- دو پيمانه آب جوش به غذا اضافه كرده و آن را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. در 10 دقيقه آخر نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

نکات آشپزی

-1 اندازه خردن کردن مرغ و سبزي‌ها بسته به سليقه شماست.

-2 اگر از مرغ بااستخوان استفاده مي‌كنيد، مدت پخت غذا 15 دقيقه بيشتر مي‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • FARKHONDE

    خيلي كامل بود متشكرم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج