خورش ايرلندي
خوراكي سريع،آسان و ارزان كه در انگليس به دليل استفاده از پياز، هويج و لوبيا كه رنگهاي پرچم ايرلند هستند به خورش ايرلندي معروف است. با نان، برنج و پوره سيبزميني سرو كرده و در صورت تمايل گوشت يا ماهي را جايگزين مرغ كنيد. در اين صورت زمان پخت تغيير خواهد كرد.
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
- سينه مرغ بدون استخوان: ۸۰۰ گرم، خرد شده
- پياز متوسط: يك عدد ساطوري
- هويج: ۲۰۰ گرم نگيني
- لوبياسبز: ۲۰۰ گرم، خرد شده
- رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- روغن را در قابلمه و روي شعله متوسط داغ كرده و تكههاي مرغ را 10 دقيقه درآن تفت دهيد تا برشته شود.
2- مرغها را از تابه خارج كرده و پياز، هويج و لوبياسبز را 5 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. كف قابلمه كمي جا باز كرده و رب گوجهفرنگي را اضافه كنيد. رب را 2 دقيقه تفت داده و مرغ را به قابلمه برگردانيد.
3- دو پيمانه آب جوش به غذا اضافه كرده و آن را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. در 10 دقيقه آخر نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
نکات آشپزی
-1 اندازه خردن کردن مرغ و سبزيها بسته به سليقه شماست.
-2 اگر از مرغ بااستخوان استفاده ميكنيد، مدت پخت غذا 15 دقيقه بيشتر ميشود.
نظر کاربران
خيلي كامل بود متشكرم.