جعفري قورمه
يك خورش گيلاني بسيار لذيذ كه برخلاف بعضي خوراكيهاي گيلاني مانند ميرزا قاسمي كمتر شناختهشده است. نكته جالب اين غذا بادنجان سرخ شده آن است كه معمولا در خورشهاي قرمز ديده ميشود.
برترین ها:
معرفی
يك خورش گيلاني بسيار لذيذ كه برخلاف بعضي خوراكيهاي گيلاني مانند ميرزا قاسمي كمتر شناختهشده است. نكته جالب اين غذا بادنجان سرخ شده آن است كه معمولا در خورشهاي قرمز ديده ميشود.
مواد لازم براي ۴ نفر
- گوشت گوساله چرخكرده: 500 گرم
- تره و جعفري: ۲۵۰ گرم، ساطوري
- بادنجان قلمي: ۴ عدد
- آبغوره: يكدوم پيمانه
- پياز متوسط: يك عدد رنده شده
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- روغن: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- 4 قاشق غذاخوري روغن را در یک قابلمه داغ كرده و سبزيها را 8 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس 2 پيمانه آب جوش اضافه كرده و بگذاريد30 دقيقه بجوشد.
2- گوشت و پياز را مخلوط كرده و نمك و فلفل را اندازه كنيد، سپس آن را به شكل گردوهاي كوچك درآورده و در 3 قاشق غذاخوري روغن روي شعله متوسط سرخ كنيد تا همه جاي كوفتهها طلايي شود و بعد كوفتهها را به خورش اضافه كنيد.
3- بادنجانها را پوست كنده و روي آن نمك بپاشيد تا تلخآب آن خارج شود. پس از نيم ساعت آنها را شسته و خشك كنيد. كمي روغن داغ كرده و بادنجانها را سرخ كنيد، سپس با حوله كاغذي روغن آن را بگيريد.
4- در 10دقيقه آخر پخت خورش، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آبغوره را اضافه كنيد.
5- خورش را در كاسه كشيده و بادنجانها را اضافه كنيد. اين خورش با كته يا نان سرو ميشود.
فوت آشپزي
-1 اگر خورش را با نان سرو ميكنيد كمي بيشتر آن را بپزيد تا كمآبتر شود.
-2 براي غليظتر شدن خورش يك قاشق مرباخوري نشاسته ذرت يا برنج را در كمي آب سرد حل كرده و در 5دقيقه آخر به خورش اضافه كنيد.
ارسال نظر