پلوي چيني: چشمبادامي اما ايرانيپسند
پيشنهاد ميشود اگر در طول هفته چلوي باقيمانده داشتيد، از آن استفاده كنيد. در اين صورت برنج مانده تبديل به يك غذاي لذيذ و به يادماندني ميشود...
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- چلو (برنج): ۴۰۰ گرم
- روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
- سير: يك حبه ورقهورقه
- پيازچه درشت: ۴ عدد، ساطوري
- مرغ پخته بدون استخوان: ۱۰۰ گرم، نگيني
- ميگوي پخته ريز: ۱۰۰ گرم
- نخودفرنگي پخته: ۵۰ گرم
- تخممرغ: يك عدد
- كاهو: ۵۰ گرم، رشتهرشته
- سويا سس: ۲ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- بادام هندي: براي تزئين
۱ - روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و سير و پيازچه را يك دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شوند.
۲ - مرغ، ميگو و نخودفرنگي را اضافه كرده و تفت دادن را ۲ دقيقه ديگر ادامه دهيد، سپس برنج را با مواد داخل تابه مخلوط كرده و ۲ دقيقه ديگر تفت دهيد.
۳ - تخممرغ را در يك كاسه شكانده و با چنگال هم بزنيد تا يكدست شود، سپس به تابه اضافه كرده و به سرعت هم بزنيد تا با همه مواد مخلوط شود و با گرماي غذا ببندد. كاهو و سوياسس را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. در تابه را بسته و روي شعله ملايم ۰۱ دقيقه بپزيد.
۴ - غذا را در ظرف كشيده و با بادامهندي تزئين كنيد.
فوت آشپزي
اگر از تابه چيني (ووك) استفاده ميكنيد، زمان تفتدادن مواد را نصف كنيد، چون ووك خيلي سريعتر از تابههاي معمولي داغ ميشود.
نکات آشپزی
- براي پختن ميگو، يك قابلمه آب را به جوش آورده و نيمپيمانه سركه سفيد و ۲قاشق غذاخوري نمك به آن اضافه كنيد. هنگاميكه آب در حال جوشيدن بود، ميگوها را اضافه كنيد و پس از تنها ۲ دقيقه يا هنگامي كه رنگ ميگوها صورتي شد از آب خارج كنيد چون ميگو سفت ميشود. با اين روش ميگو بوي زهم خود را از دست ميدهد.
- به جاي ميگو ميتوانيد از ماهي پخته استفاده كنيد.
- پيشنهاد ميشود اگر در طول هفته چلوي باقيمانده داشتيد، از آن استفاده كنيد. در اين صورت برنج مانده تبديل به يك غذاي لذيذ و به يادماندني ميشود.
ارسال نظر