پوره مرغ و جعفری
ابتدا هویج را پوست بگیرید سپس آن را نگینی خرد کنید. سیبزمینی را هم بعد از شستوشو و پوستش را بگیرید، نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغنزیتون را در آن بریزید.
مواد لازم
- 2 عدد ران مرغ پختهشده
- 1 ق س روغنزیتون
- 4 /1 پیاز
- 2 عدد هویج متوسط
- 1 عدد سیبزمینی متوسط
- مقدار کمی پودر سیر
- 1 پیمانه آب مرغ
- 1 پیمانه ذرت پخته
- کمی نعنا و مقدار خیلی کم نمک و فلفل یا جعفری خردشده
طرز تهیه:
۲. پیاز خردشده را داخل آن کمی تفت دهید سپس هویج، سیبزمینی، پودر سیر، نعنا یا جعفری خردشده و مقدار خیلی کم نمک و فلفل را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید. در تابه را بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد خوب بپزند. ۵ دقیقه قبل از آنکه مواد را از روی حرارت بردارید ذرت را به آنها اضافه کنید.
۳. حالا پوست مرغ پختهشده را بهخوبی از گوشت جدا کنید، استخوان ران را هم جدا کرده و دور بریزید سپس گوشت مرغ را داخل مخلوطکن یا آسیاب برقی بریزید. سبزیهای پخته را هم به گوشت اضافه کنید. در انتها آب مرغ را هم اضافه کنید. حالا دستگاه را به مدت ۴-۳ روشن کنید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شده و کمی پورهای شکل شود.
ارسال نظر