۲۰۶۹۵
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

قزل‌آلاي سرخ شده

ماهي را شسته و كاملا خشك كنيد. روغن را در يك تابه داغ كرده و ماهي را به آرامي در آرد بغلتانيد، سپس به آرامي داخل روغن قرار داده و آن را سرخ كنيد. پس از ۶ دقيقه ماهي را به آرامي برگردانده...

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم براي 4 نفر
  • ماهي قزل‌آلاي پاك كرده: ۲ عدد هر كدام ۷۵۰ گرم
  • روغن مايع: يك‌دوم پيمانه۱۲۵ ميلي‌ليتر
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • آرد: يك‌دوم پيمانه

روش تهيه:

درون و روي ماهي را نمك فراوان پاشيده و 20 دقيقه صبر كرده چون اين كار گوشت ماهي را طعم‌دار مي‌كندو از متلاشي شدن آن جلوگيري مي‌كند.

ماهي را شسته و كاملا خشك كنيد. روغن را در يك تابه داغ كرده و ماهي را به آرامي در آرد بغلتانيد، سپس به آرامي داخل روغن قرار داده و آن را سرخ كنيد. پس از 6 دقيقه ماهي را به آرامي برگردانده و سمت ديگر ماهي را نيز همان مدت سرخ كنيد. روغن ماهي را با دستمال كاغذي گرفته و با سبزيجات آب‌پز يا برنج سرو كنيد.

توصیه های ویژه

1 - ماهي را در هنگام سرخ كردن فقط يك بار برگردانيد تا خرد نشود.

2 - حرارت شعله‌ها با هم متفاوت است، پس موقعي ماهي را برگردانيد كه پوست آن كاملا برشته شده باشد.

3 - اين دستور تنها به اين جهت ارائه شد كه ممكن بود بعضي از خوانندگان محترم روش‌هاي دشواري را براي سرخ كردن ماهي به كار ببرند، در صورتي كه سرخ كردن ماهي بسيار آسان است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج