يه سزار ديگه
سالاد سزار با روش آشپزی مینیمال
برترین ها:
مواد لازم برای 2نفر
- مغز كاهو
- آندیو (همون كاهو سفیدها كه تلخه!)
- شوید
- پیازچه
- مرغ گریل شده
- سس
- تربچه
از این مواد به اندازهای كه دوست دارید استفاده كنید.
روش تهیه
اینكه میگوییم یك سزار دیگه یك ادعا نیست. این یك سزار دیگه است. دیگه نپرسید چرا!
اولا درباره آندیو توضیح بدهیم كه از خانواده كاهوست و به هر حال خیلی هم كمیاب نیست گرچه ممكن است مزهاش را نپسندید كه در این صورت باید كلم برگ را جانشین كنید.
این سالاد روش خاصی ندارد و از روی شكل میتوانید متوجه بشوید كه همه چیز آن بسته به سلیقه خودتان درست میشود.
روش تهیه سس:
سس این سالاد سزار، مهمترین نكته آن است. ما از ماست استفاده میكنیم كه سالمتر و كمچربتر است. ماست، سیر، روغن زیتون و لیموترش را با هم مخلوط میكنیم و سس به دست میآید. آب خیارشور هم میتواند در این سس به ما كمك كند. منظور ما آب شیشه بلاتكلیف باقیمانده در یخچال است. البته اگر طعمش اذیتتان نمیكند.
روش خوردن:
خرت خرت خرت!
اگر از آندیو استفاده كردید حتما برشهای كاهو و آندیو را در هر لقمه با هم داشته باشید.
فوت آشپزی:
شاید تنها نكته این سالاد مرغ گریل آن باشد. فیله مرغ را باید روی گاز و با استفاده از تابه بدون روغن گریل كرده و روی سالاد ریخت. مرغ و سس مزه این سالاد را كامل میكنند.
پ
ارسال نظر