هر كيكي براوني نيست!
نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن ۱۹ در یک هتل در شیکاگو برای خانمهای شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.
برترین ها:
مواد لازم
- شكلات تلخ و شيرين: ۵ اونس (۱۵۰ گرم)
- كره بدون نمك: يكدوم پیمانه (۱۱۳ گرم)
- پودر كاكائو: ۲ قاشق غذاخوري (۱۵گرم)
- شكر: يك پیمانه (۲۰۰ گرم)
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- تخممرغ: ۳ عدد
- آرد: سهچهارم پیمانه (۹۵ گرم)
- نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
روش تهيه:
1- فر را روشن كرده و در دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) قرار دهيد. كف قالب خود را چرب كرده و كاغذ روغني در ظرف پهن كرده بهنحوي كه ديوارها پوشيده شوند.
2- شكلاتها، كره و وانيل را درون كاسهاي استيل ريخته و روي بخار آب ميگذاريم و هم ميزنيم تا زمانيكه مواد آب شده و يكدست شوند.
3- تخممرغها و شكر را با هم مخلوط كرده و با مخلوطكن هم ميزنيم تا سفيد و يكدست شوند.
4- مواد خشك (پودر كاكائو، آرد و نمك) را با هم مخلوط ميكنيم و كمكم به مواد درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم.
5- محلول شكلاتي را به مواد درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند، سپس درون قالب ميريزيم و براي 25 تا 30 دقيقه درون فر ميگذاريم.
6- پس از درآوردن از فر بهمدت 2 تا 3 ساعت در دماي اتاق قرار ميدهيم تا كاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو ميكنيم.
فوت قنادي
بهدليل مايع بودن شكلات درون براوني نبايد بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زيرا موجب از بينرفتن ظاهر براوني ميشود.
ارسال نظر