خورش قزل آلای برزیلی
در دستور زیر یک خورش خوشمزه برزیلی با سالمون قزل آلا را به شما آموزش خواهیم داد.آن را برای یک ناهار تهیه کنید و با برنج میل کنید. با استفاده از این دستور ، می توانید تنوعی در آشپزی ایجاد کرده و طعم جدیدی را تجربه کنید.
مواد لازم برای چاشنی:
- سیر نصف یک سیر کامل ، پوست گرفته و خرد شده
- آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
- نمک سه چهارم قاشق چای خوری
- پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین ) یک قاشق غذا خوری
- زیره یا پودر آن دو و نیم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک ونیم قاشق چای خوری
مواد لازم دیگر برای غذا :
- پیاز کوچک ۲ عدد خرد شده
- فلفل دلمه بزرگ یک عدد ، تمیز شده و تخم گرفته شده
- گشنیز خرد شده ۲ فنجان
- شیر نارگیل یک پاکت کوچک
- نمک وفلفل به مقدار لازم
- گوجه فرنگی ۲ عدد کوچک
- روغن زیتون به مقدار لازم
- فیله ماهی سالمون ۷۵۰ گرم در قطعات ۵ سانتی بریده شده
طرز تهیه:
1. ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید.
2. تکه های ماهی را به مدت حداقل 2 ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.
3. در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با 2 قاشق روغن زیتون آغشته کنید.
4. پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید.
5. برای لایه بعدی ، فلفل دلمه را ورقه ایی برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید.
6. سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ایی برش زده و روی لایه فلفل بچینید.
7. حالا تکه های ماهی را بعد از 2 ساعت با مواد چاشنی آن در یک لایه بچینید.
8. لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید.
9. نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید.
10. شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید.
11. مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید.
12. درب ظرف را قرار دهید و 30 دقیقه تا یک ساعت منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند.
13. زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.
14. این خورش را با برنج و باقی گشنیز خرد شده میل کنید و لذت ببرید.
نظر کاربران
ماهی سالمون قزل آلا در دنیا وجود ندارد. این یک دروغه. مثل اینکه بگیم فیله گوسفند از گاو!!!!
سالمون یک ماهی دیگه هست و قزل آلا یک ماهی دیگه. متاسفانه امروزه ماهی قزل آلا را رنگ قرمز میزنن و اسمش را سالمون قزل آلا میگن