جوجه به سبک کشور مکزیک!
ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.
مواد لازم:
- فیله مرغ ۴ تکه
- سیر خرد شده ۶ حبه خرد شده
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند
- سس سالسا ۷ قاشق غذا خوری
- زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها
- پنیر چدار رنده شده ۲۵۰ گرم
- اسپری روغن
طرز تهیه:
۱. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.
۲. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.
۳. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.
۴. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.
۵. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.
۶. ظرف را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.
۷. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.
ارسال نظر