شیرینی هایی که میتوانید به خوبی قنادها درست کنید
شیرینی های نقلی خانگی (۳)
كره، پودر قند و وانيل را در كاسهاي ريخته و با همزن برقي مخلوط كنيد، آنقدر هم بزنيد تا كرمرنگ و كشدار شود. آرد را الك كنيد و كمكم به مواد داخل كاسه اضافه كرده، خوب مخلوط كنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.خمير را به پنج قسمت مساوي تقسيم كنيد.
گلهاي رنگارنگ
مواد لازم :
- 2 /1 1 پيمانه آرد
- 8 /1 قچ وانيل
- 1 قچ پودر كاكائو
- رنگهاي خوراكي مجاز
- 125 گرم كره
- 2 /1 پيمانه پودر قند
- مقداري پودر نشاسته
1. كره، پودر قند و وانيل را در كاسهاي ريخته و با همزن برقي مخلوط كنيد، آنقدر هم بزنيد تا كرمرنگ و كشدار شود.آرد را الك كنيد و كمكم به مواد داخل كاسه اضافه كرده ، خوب مخلوط كنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.خمير را به پنج قسمت مساوي تقسيم كنيد. روي يك سطح صاف و تميز مقداري پودر نشاسته بپاشيد.
2. يك قسمت از خمير را روي اين سطح بگذاريد و چند قطره رنگ مجاز خوراكي به آن اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد تا رنگ به همه جاي خمير برسد و اين قسمت خمير، رنگي شود. با اين روش هر قسمت از خمير را به يك رنگ درآوريد. رنگهاي سبز، نارنجي و صورتي براي سه قسمت از خمير اين شيريني مناسب هستند.
3. پودر كاكائو را الك كنيد و يك قسمت از خمير را با آن به رنگ قهوهاي درآوريد و يك قسمت از خمير را به همان رنگ كرم باقي بگذاريد. هركدام از اين پنج خمير رنگي را جداگانه در يك كيسه فريزر گذاشته، در كيسه را ببنديد و خميرها را در يخچال به مدت يكساعت استراحت دهيد.
4. بعد از يك ساعت خميرها را از يخچال درآوريد، از هر خمير به اندازه يك نخود برداريد و به شكلها و رنگهاي مختلف در كنار هم بگذاريد تا شيرينيهاي رنگارنگي مانند تصوير داشته باشيد. ميتوانيد چهاررنگ مختلف كنار هم بگذاريد و با خمير قهوهايرنگ يك نوار كاكائويي درست كنيد و دور اين چهاررنگ بپيچيد تا به شكل مربع درآيند.
5. سيني فر را آماده كنيد و شيرينيها را به دلخواه درست كرده و روي سيني بچينيد.فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. بعد از گرم شدن، سيني را در طبقه وسط فر به مدت 20ـ 15 دقيقه حرارت دهيد تا روي شيرينيها طلايي شود.بعد از پخت شيرينيها، سيني را از فر بيرون آورده و مدتي صبر كنيد تا آنها خنك شوند. بعد یکی یکی از سيني جدا كرده در ظرف مورد نظر بچينيد.
مواد لازم :
- ۲۰۰ گرم شكلات تختهاي سياه
- ۲ قس پودر كاكائو
- ۵۰ گرم كره، ۱۰۰
- گرم پودر فندق
- ۱ قس پودر قهوه
- مقداري فندق جهت تزیين،
- مقداري ترافل رنگي براي تزیين
طرز تهیه:
1. شكلات تختهاي را خرد كرده و در ظرفی فلزی ریخته و در قابلمهای پر آب که روی حرارت است بگذارید.حرارت آب جوش تکههای شکلات را آب میکند.
2. بعد از آب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید.كره و پودر كاكائو را در ظرفي ريخته، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره آب شود. البته دائم هم بزنيد تا پودر كاكائو در كره حل شود.كره شكلاتي را به شكلات تختهاي آبشده اضافه كنيد.
3. حالا نوبت افزودن پودر فندق و پودر قهوه است. مواد را خوب مخلوط و يكدست كنيد. (اين مايه روان نيست و كمي سفت است.)مواد را با قاشق چايخوري در كپسولهاي كاغذي مناسب ريخته و روي آنها را با نيمه فندق يا ترافل تزیين كنيد.
مواد لازم :
- ۱ پيمانه بادام خام
- ۱ پيمانه شكر
- ۱۵ گرم كره
- ۳ /۱ پيمانه آب
طرز تهیه:
1. در يك قابلمه كوچك نصف پيمانه شكر را با آب مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد و دائم هم بزنيد تا شكر در آب به خوبي حل شود.
2. حالا بادامها را به اين محلول اضافه کرده، حرارت را زياد كنيد تا آب بخار شود و شكرها به بادامها چسبيده و آبنباتي شوند.
3. در اينجا حرارت را خاموش كرده، بادامهاي شكري را در الك ريخته و تكان دهيد تا شكرهاي اضافيشان گرفته شود، بعد بادامها را در سيني بريزيد تا خنك شوند.
4. در قابلمهاي ديگر باقيمانده شكر را با كره روي حرارت بگذاريد و دائم هم بزنيد تا شكر به صورت كارامل درآيد.وقتي مخلوط كشدار و كارامليرنگ شد، بادامهاي شيرين را به شكر كاراملي اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
5. مدت زمان حرارت به سليقه شما بستگي دارد، هر چه مدت زمان بيشتر باشد شكر حالت سوختهتري پيدا ميكند. وقتي رنگ بادام سوختهها به شكل دلخواه درآمد آنها را از حرارت برداريد و بلافاصله روي سينياي كه از قبل چرب كردهايد بريزيد و با كمك يك قاشق بادامها را از يكديگر جدا كنيد.
مواد لازم :
- ۱۸۰ گرم كره،
- ۵۰ گرم روغن مايع
- ۱ عدد زرده تخممرغ
- ۲ /۱ پيمانه پودر شكر
- ۴ /۱ پيمانه بادام پودرشده
- ۸ /۱ قچ وانيل،۲ پيمانه آرد
- ۴ /۱ پيمانه مرباي توتفرنگي
- مقداري پودر قند براي تزیين
طرز تهیه:
1. كره و روغن مايع و زردهتخممرغ را در ظرفي ريخته و پودر شكر و وانيل را هم به آنها اضافه كنيد، مواد را با همزن برقي بزنيد.
2. حالا نوبت افزودن بادام پودرشده و آرد به مواد است. در اين مرحله مواد را با دست مخلوط كرده، ورز دهيد.
3. خمير را به مدت 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند. بعد از اين مدت خمير را روي سطح كاغذ روغني پهن و با وردنه باز كنيد تا به قطر 5/0 سانتيمتر پهن شود.
4. اگر خمیرتان نرم و یکنواخت نشد و پودری باقی ماند میتوانید یکی دو قاشق آب یا شیر به آن بیفزایید. قالب مورد نظر را آماده كرده و خمير را قالب بزنيد.نيمي از خميرهاي قالبزده به شكل گل را جدا كنيد و با قالب گرد دايرهاي به قطر يك سانتيمتر از مركز شيرينيها جدا كنيد تا بعدا به عنوان جاي مارمالاد روي شيريني قرار بگيرند.
5. وقتي همه خمير را به اين صورت قالب زديد، شيرينيها را روي سيني فر با فاصله بچينيد و فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد.
6. سپس سيني را در طبقه وسط، به مدت 20 دقيقه حرارت دهيد تا شيرينيها بپزند. مرباي توت فرنگي را در آبكش بريزيد تا شيره آن جدا شود، حالا ميوه مربا را داخل غذاساز بريزيد تا نرم شود.
7. يكي از شيرينيهاي آمادهشده را كه سوراخ ندارد برداشته، روي آن پوره توت فرنگي بماليد و شيريني گل سوراخ دار را روي آن گذاشته و كمي فشرده كنيد.همه شيرينيها را به اين شكل دولايه كرده و در سيني بچينيد. بعد براي تزیين روي آنها پودر قند بپاشيد.
ارسال نظر