سيبزميني فرانسوي تنوري
در يك ظرف نسوز روغنزيتون ريخته و سيبزمينيها را گرد گرد برش زده و به صورت لايهاي بچينيد، در لابهلاي لايهها جعفري و پياز و سير و مخلوط شده را بريزيد و روي هر لايه نمك و فلفل بپاشيد و پنير پارمسان در هر لايه رنده كنيد...
- سيبزميني: 800 گرم
- پياز: 400 گرم
- پنير پارمسان: به ميزان لازم
- سير: 3 حبه
- كره: يك قالب
- جعفري: يك دسته كوچك
- عصاره مرغ
- روغنزيتون
- نمك
- فلفل سياه
برای شروع
فر را در حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت تنظيم كنيد. سيبزمينيها را شسته و پوست بكنيد. الان نوبت پوست كندن و خلال كردن پيازهاست و بعد هم ميتوانيد سير را رنده كنيد. جعفري را شسته و از شاخه جدا كنيد و با يك چاقوي تيز آن را ريز كرده و به پياز و سير اضافه كنيد.
براي تهيه غذاي اصلي
در يك ظرف نسوز روغنزيتون ريخته و سيبزمينيها را گرد گرد برش زده و به صورت لايهاي بچينيد، در لابهلاي لايهها جعفري و پياز و سير و مخلوط شده را بريزيد و روي هر لايه نمك و فلفل بپاشيد و پنير پارمسان در هر لايه رنده كنيد.
در يك قابلمه ديگر عصاره مرغ را حل كنيد و روي سيبزمينيها بريزيد؛ در آخر يك قالب كره را روي سيبزمينيها بماليد و فويل را روي ظرف بكشيد و به مدت ۴۵دقيقه آن را داخل فر با حرارت مشخص شده قرار دهيد؛ بعد آن را از فر بيرون آورده و فويل را برداريد و در قسمت پايين فر مجددا قرار دهيد به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شود؛ اين سيبزميني فرانسوي غذاي مكمل در كنار غذاهاي ديگر است و ميتواند رنگ و بوي ديگري به سفره شما دهد. پس وقتي به خانه آمديد و ديديد كه وقت غذا پختن نداريد اين يك غذاي مناسب است، پس سريع دست به كار شويد.
براي سرو
كنار اين غذا سس قرار دهيد؛ گذاشتن چند نوع سس كمك ميكند تا با سليقههاي مختلف از آن لذت ببرند.
ارسال نظر