طعم متفاوتِ ته چين اسفناج!
ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر ته چین ها دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
- 2 پيمانه برنج
- 3 عدد زرده تخممرغ
- 4 ق س ماست
- 250گرم گوشت چرخكرده
- 2 عدد پياز بزرگ
- 500 گرم اسفناج
- 25گرم كره
- روغن مايع به مقدار لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پودر زعفران، يك ق چ سرپر
طرز تهیه:
۲. يك عدد پياز دیگر را رنده كنيد و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا نمك و فلفل و يك قاشق سوپخوري محلول زعفران هم به آنها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نيز تبخير شد، حرارت را خاموش كنيد.برنج را در یک قابلمه حاوی آب جوش ريخته و پس از نيمپز شدن، داخل سبد آبكشي كنيد.
۳. زردههاي تخممرغ را در کاسه ای بريزيد. سپس ۴ قاشق ماست به آن اضافه كنيد و پس از افزودن دو قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنيد. برنج آبكششده را داخل كاسه بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط كنيد تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود.
۴. در يك تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و سطح آن را صاف كنيد تا به طور يكنواخت روي برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لايه بعدي اين تهچين است؛ بنابراين سطح اسفناج را با گوشت به طور كامل بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و سطح آن را صاف كنيد. تابه را روي شعله متوسط اجاقگاز قرار دهيد. پس از اينكه بخار از تابه بيرون آمد،حرارت را كم كرده و كره را با كمي روغن روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از آنکه ته چین آماده شد، يك سيني يا ديس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانيد.
۵. می توانید تهچين را، داخل فر هم درست كنيد. بنابراين به جاي تابه از ظرف پيركس گرد استفاده كرده و پس از چرب كردن ظرف مطابق روش فوق مواد را به صورت لایه لایه بريزيد،سپس ظرف را روي طبقه وسط فر كه از پيش گرم شده است ، قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت تهچين در فر، يك ساعت و نيم است.
نظر کاربران
با سلام ممنون سایت عالی بود.