این کوفته در واقع همان کوکوی سیب زمینی است ولی کمی متفاوت تر از آن. با این تفاوت که این کوفته ها قبل از اینکه سرخ شوند در آب جوش کمی پخته می شوند. می توانید به جای پیازچه از سبزی معطر دیگری هم استفاده کنید.
مجله آشپزی مثبت - زهرا تيموري: این کوفته در واقع همان کوکوی سیب زمینی است ولی کمی متفاوت تر از آن. با این تفاوت که این کوفته ها قبل از اینکه سرخ شوند در آب جوش کمی پخته می شوند. می توانید به جای پیازچه از سبزی معطر دیگری هم استفاده کنید.
مواد لازم
2 عدد سیبزمینی بزرگ
4 /3 1پیمانه آرد سفید
3 ق س شیر
2 ق س پیازچه ریز خردشده
1 ق چ پودر سیر
به میزان لازم نمک و روغنزیتون
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیبزمینیها را با مقداری آب و نمک بپزید سپس صبر کنید تا خنک شوند. پوست شان را بگیرید و آنها را در ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا اینکه سیبزمینیها کاملاً نرم و یکدست شوند. اکنون آن را داخل یککاسه مناسب بریزید. ۲ /۱ ۱ آرد،نمک، پیازچه، شیر و پودر سیر را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوطکنید و آن را با دست خوب ورز دهید. در صورت نیاز مقداری از آرد باقی مانده را بریزید تا خمیر کوفته زیاد چسبنده نباشد. روی کاسه را را با درپوش بپوشانید و ۵ دقیقه صبر کنید.
۲. قابلمهای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. کمی هم نمک داخل آن بریزید. حالا با خمیر، توپهای کوچکی درست کنید سپس وسط آنها را با دست کمی فشار دهید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش به مدت ۳ دقیقه بیندازید سپس کوفتهها را روی ظرف مشبکی قرار دهید تا آب اضافی شان گرفته شود. سپس کوفته ها را در یک تابه با مقداری روغنزیتون سرخکنید تا کاملاً برشته شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر