۲۰۱۲۱۵
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

کیک بهاری؛ كيك بهارنارنج و پرتقال

بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه‌دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

کیک بهاری؛ كيك بهارنارنج و پرتقال
مجله آشپزی مثبت - کیانا ابراهیمی: بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه‌دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

کیک بهاری؛ كيك بهارنارنج و پرتقال

مواد لازم

  • 150 گرم آرد
  • 150 گرم شكر
  • 2 ق‌چ بيكينگ پودر
  • 1 پيمانه آب پرتقال
  • 2 ق‌چ پوست پرتقال رنده شده
  • 1 ق‌چ پوست لیمو رنده شده
  • 4 /1 پيمانه عرق بهارنارنج
  • 2 /1 ق‌چ وانيل
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 100 گرم كره

طرز تهیه:

۱. تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هركدام را در كاسه‌اي بريزيد.به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم‌رنگ و كشدار شود.

۲. حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

۳. سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد.

۴. حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد كيك اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

۵. قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد. مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد.بعد از نيم‌ساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايي‌رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج