کیک بهاری؛ كيك بهارنارنج و پرتقال
بهار كه ميآيد بوي بهارنارنج همه را سرمست ميكند، البته اين سرمستي ميتواند ادامهدار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدنيها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.
مواد لازم
- 150 گرم آرد
- 150 گرم شكر
- 2 قچ بيكينگ پودر
- 1 پيمانه آب پرتقال
- 2 قچ پوست پرتقال رنده شده
- 1 قچ پوست لیمو رنده شده
- 4 /1 پيمانه عرق بهارنارنج
- 2 /1 قچ وانيل
- 6 عدد تخممرغ
- 100 گرم كره
طرز تهیه:
۲. حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زردهها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
۳. سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيدهها خوب پفدار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد.
۴. حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد كيك اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم کنید، سپس آرد را كمكم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.
۵. قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديوارهها بپاشيد. مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد.بعد از نيمساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلاييرنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.
ارسال نظر