دسر لیمو با مارشمالو
طرز تهیه یک دسر ۳ لایه زیبا و خوشمزه را برای آموزش شما قرار داده ایم.امیدواریم این دسر را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- بیسکوئیت خرد شده دو سوم فنجان
- آرد یک دوم فنجان
- نارگیل یک دوم فنجان
- شکر یک قاشق غذا خوری
- کره یک سوم فنجان
برای مواد میانی:
- شیر 300 میلی لیتر
- زرده تخم مرغ 5 عدد
- آب لیمو دو سوم فنجان
- پوست رنده شده لیمو 2 قاشق چای خوری
برای لایه مارشمالو :
- آب سرد ۵ قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر مرنگ یک قاشق چای خوری
- شکر یک دوم فنجان
- شربت ذرت یک چهارم فنجان
طرز تهیه:
1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدو یک سینی پخت به ابعاد 20 در 30 را کاغذ روغنی بکشید به گونه ایی که کاغذ روغنی از اطراف سینی بالا بیاید .
2. خرده های بیسکوئیت ، آرد ، نارگیل ، شکر و کره را در یک ظرف با هم مخلوط کرده ، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
3. سپس در سینی که کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و با پشت یک کفگیر مواد را در سینی پرس کنید.12 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از بیرون آوردن از فر ، آنرا خنک کنید.
4. در مرحله بعد، مواد میانی را آماده می کنیم.همه ترکیبات نام برده شده برای مواد میانی را با هم مخلوط کرده و روی مواد پخته شده مرحله قبل که خنک شده می ریزیم.
5. با حرکت سینی ، سطح مواد رادر سینی یکنواخت می کنیم و سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار می دهیم.
6. بعد از اتمام زمان پخت ، سینی را از فر خارج می کنیم و یک ساعت کنار میگذاریم تا خنک شود.
7. برای تهیه لایه مارشمالو ، 3 قاشق غذا خوری آب سرد را با پودر ژلاتین و پودر مرنگ مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
8. باقی مانده آب را که 2 قاشق غذا خوری آب است با شکر و شربت ذرت مخلوط کرده و روی حرارت به جوش می آوریم.
9. و با ژلاتین مخلوط می کنیم.هم می زنیم تا به خوبی پودر ژلاتین حل شود.بعد از کمی خنک شدن آنرا روی مواد خنک داخل سینی میریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
10. سپس برش زده و در ظرف سرو میکشیم.
ارسال نظر