پاي بره
فر را با دماي ۳۷۵ درجه فارنهايت (۱۹۰درجه سلسيوس) گرم كنيد. روغن زيتون و كره را در يك تابه بزرگ آب كنيد...
- روغن زيتون: 2 قاشق سوپخوري
- كره كمچرب: يك قاشق سوپخوري
- ساق بره: 4 عدد
- پياز: يك عدد، ساطوري شده
- سير: 4 بوته، ساطوري شده
- برگ بو: يك عدد
- پودر زيره سبز: يكدوم قاشق سوپخوري
- سركه قرمز: يك فنجان
- عصاره گوشت گوساله: 3 فنجان
- رب گوجهفرنگي: يك قاشق سوپخوري
- شكر: يكدوم قاشق سوپخوري
- خمير هزارلا: يك عدد
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه :
۱. فر را با دماي ۳۷۵ درجه فارنهايت (۱۹۰درجه سلسيوس) گرم كنيد. روغن زيتون و كره را در يك تابه بزرگ آب كنيد.
۲. به ساقهاي بره حسابي نمك و فلفل بماليد و بعد هركدام از ساقها را در تابه، حسابي برشته كنيد.
۳. گوشتها را از تابه بيرون آورده، پياز و سير را داخل روغن ريخته و خوب سرخ كنيد تا كاملا نرم شوند.
۴. حالا برگ بو، زيره سبز، سركه قرمز، عصاره گوشت، رب و شكر را به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و بعد ساقهاي بره را اضافه كنيد و در ظرف را براي ۲ ساعت و نيم ببنديد.
۵. حالا ساقها را بيرون آورده و صبر كنيد خنك شوند تا گوشتها به راحتي از استخوان جدا شوند. بعد آنها را به سس داخل تابه اضافه كنيد. حالا اين مخلوط را درون تابههاي كوچك مخصوص پاي بريزيد.
۶. خمير هزار لا را از بسته بيرون آورده و روي هر پاي را با يك تكه خمير بپوشانيد و اضافه خمير را به شكل ۲ قلب ببريد و روي خمير بگذاريد.
۷. حالا هر پاي را با درجه ۱۹۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا طلايي شود؛ گرم ميل كنيد!
ارسال نظر