اسقومري كبابي با بلغور و جعفري
هر تكه از فيلهها را ۲-۳ بار به روغن آغشته كرده و پوست ليموها را رويشان بماليد. بعد مقداري نمك و فلفل و آبليمو به آن اضافه كرده و ۵ دقيقه صبر كنيد تا مزهها به خورد ماهي برود...
برترین ها:
مواد لازم براي4 نفر:
- فيله ماهي اسقومري: ۴ عدد
- روغن زيتون بكر و بودار: ۳ قاشق سوپخوري
- ليمو: يك عدد آبگرفته و مقداري براي سرو غذا + مقداري پوست رنده شده يك ليمو.
- پيازچه: يك دسته، كاملا ساطوريشده
- سس چيلي و سير: ۲ قاشق سوپخوري
- بلغور ذرت: ۱۴۰ گرم
- عصاره سبزيها: ۵۰۰ ميليليتر
- جعفري: ۳ قاشق خرد شده و چند شاخه براي سرو غذا
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه :
۱. هر تكه از فيلهها را ۲-۳ بار به روغن آغشته كرده و پوست ليموها را رويشان بماليد. بعد مقداري نمك و فلفل و آبليمو به آن اضافه كرده و ۵ دقيقه صبر كنيد تا مزهها به خورد ماهي برود.
۲. باقيمانده روغن زيتون را در تابه بزرگي داغ كنيد. نيمي از پيازچهها و سس سير و چيلي را به آن اضافه كرده و براي ۲-۳ دقيقه هم بزنيد. حالا بلغور ذرت را اضافه كرده و سطحش را با سس سير و چيلي بپوشانيد. ۵دقيقه صبر كنيد و بعد با يك چنگال بلغورها را نرم كنيد و باقيمانده پيازچهها، عصاره سبزي ها، جعفري، آبليمو و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كرده و حالا گريل را روشن كنيد.
۳. ۲ طرف هر تكه از اسقومريها را براي ۳-۴ دقيقه روي گريل كباب كنيد تا گوشت ماهي تيره شود. بلغور را بين ۴ بشقاب تقسيم كرده و تكههاي فيله ماهي را روي آن بگذاريد. همراه با چند شاخه جعفري و چند برش ليمو، سرو كنيد؛ نوشجان!
نظر کاربران
آشپزی را خوش دارم