کانولی با طعم پنیر
در این دستور کانولی را به شما آموزش می دهیم .امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
- پودر شکر سه چهارم فنجان
- وانیل یک قاشق چای خوری
- ۳۰ گرم شکلات کره ایی
- یک قاشق غذا خوری روغن قنادی
- پودر پسته سه چهارم فنجان
- یک فنجان خامه زده شده
- ۱۲۰ گرم شکلات تخته ایی خرد شده
- ۱۲ تا ۱۴ ورق خمیر کانولی
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک ، پنیر ریکوتا ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.هم بزنید تا ترکیب نرمی بدست بیاید.
۲. ۳۰ گرم شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید .مواد را بپوشانید و در یخچال ۶ ساعت خنک کنید.
۳. در این فاصله ، در یک قابلمه کوچک ، ۱۲۰ گرم شکلات بریزید و آن رابه روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید .
۴. به یک کاسه کوچک انتقال دهید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید .(همانند تصویر)
۵. سپس بعد از خنک شدن خمیر سرخ شده را بیرون بکشید و هر دو انتهای کانولی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید.
۶. سپس در پودر پسته بزنید و روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید.حداقل ۴۵ دقیقه زمان دهید تا سفت شوند.
۷. بعد ، با یک قیف آشپزی ترکیب پنیر و خامه را داخل کانولی ها ریخته و در ظرف سرو بچینید.
ارسال نظر