املت به سبک مکزیکی ها
وقتی اسم املت آورده می شود ناخوداگاه یاد املت گوجه فرنگی و تخم مرغ می افتیم. حال آنکه مکزیکی ها همین املت را کمی متفاوت تر درست می کنند که از آن سادگی املت معمولی درمی آید و بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
- 3 ق س روغنزیتون
- 2 عدد سیر رنده شده
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد فلفل دلمهای قرمز
- 1 عدد فلفل قرمز خردشده
- 1 ق چ فلفل پاپریکا
- 5-4 عدد گوجهفرنگی خردشده
- 2 /1 ق چ زیره
- 6 عدد تخممرغ
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 2 /1 پیمانه جعفری خردشده
- 2 ق س گشنیز خرد شده
طرز تهیه:
۲. حالا گوجهفرنگیهای خردشده، فلفل پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.
۳. به کمک قاشق شش حفره داخل مواد ایجاد کنید سپس تخممرغها را داخل آن حفرهها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت ۴ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا تخممرغها کاملاً بپزند. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، آن را با مقداری فلفل و جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.
فوت و فن
اگر می خواهید املت طعم بهتری داشته باشد میتوانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید.
ارسال نظر