خوراک کارى سبزيجات
نخود و ماست را اضافه کرده چند دقيقه صبر کنيد تا کمي غليظ شود. اسفناج را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را به اندازه کافي اضافه کنيد. پس از ۴ دقيقه غذا را کشيده و با کته سرو کنيد...
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر:
- برنج : ۳ پيمانه
- روغن مايع: ۶ قاشق غذاخوري
- زنجبيل تازه، رنده شده: يک قاشق غذاخوري
- سير ساطوري: ۱ حبه
- پودر کاري: ۲ قاشق چايخوري
- کنسرو نخودفرنگي: ۱ عدد، آبکش شده
- ماست خامهاي: ۱۵۰ گرم
- اسفناج ساطوري: ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
۱ برنج را با ۴ پيمانه آب، ۲ قاشق غذا خوري روغن و ۲ قاشق چايخوري نمک، روي شعله متوسط بجوشانيد. پس از اينکه آب برنج کشيده شد شعله را کم کرده، در قابلمه را بسته و ۲۰ دقيقه صبر کنيد تا دم بکشد.
۲ روغن را در يک تابه روي شعله متوسط داغ کرده و سير و زنجبيل را يک دقيقه در آن تفت دهيد.
۳ نخود و ماست را اضافه کرده چند دقيقه صبر کنيد تا کمي غليظ شود. اسفناج را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را به اندازه کافي اضافه کنيد. پس از ۴ دقيقه غذا را کشيده و با کته سرو کنيد.
توصیه سر آشپز
عاشقان هند و عرفان بازي و گياهخواري، براي اثبات علاقه خود اين غذا را بدون بهانه ميل ميكنند. براي سلامتي شما هم مفيد است. هفتهاي يك بار خوردن غذاي گياهي به جايي برنميخورد.
ارسال نظر