طرز تهیه زیتون پرورده پر طرفدار شمالی
ابتدازیتون, گردوی خرد شده و رب انارراداخل ظرف ریخته وخوب مخلوط کنید اگررب انارشما ترش وغلیظ بود چندقاشق آب انارملس به آن اضافه کنید.
مواد لازم:
- زیتون سبز
- گردوی خوردشده
- آب انار
- آویشن
- گلپر
طرزتهیه:
۱. مقدارمواد لازم رو ننوشتم چون سلیقه ای است وبسته به ذائقه افراد متفاوته, یکی ممکنه با گردوی زیاد دوست داشته باشه یکی ممکنه با رب اناروترشی بیشتردوست داشته باشه.
۲. ابتدازیتون, گردوی خرد شده و رب انارراداخل ظرف ریخته وخوب مخلوط کنید اگررب انارشما ترش وغلیظ بود چندقاشق آب انارملس به آن اضافه کنید.
۳. کمی باقاشق تست کنید تاهمه مواد ترکیبشون به اندازه باشه بعد به آن آویشن وگلپپر اضافه کنید متاسفانه من دردسترسم نبود شمااگرداشتید حتما استفاده کنید میتونید همون موقع سرو کنید یا بزاریددریک ظرف سربسته توی یخچال روز بعد با غذا میل کنید.
نظر کاربران
پس سیرش کو؟
شماليها كاري مي كنند كه ما هرچه كنيم مثل زيتون پروردۀ آنها نمي شود . اون فوت را هم يا به كسي نمي گن يا كسي توجه نمي كنه .در عيني كه براي رفع تلخي زيتون آن را بايد در آب و سركه و نمك گذاشت و محلول را هر چند روز عوض كرد .
سبزي معطر ...سير.....گلپر رو نگفتيد
بعد از اینکه تلخی زیتون رو گرفتید بهش سیر و رب انار و گردو خرد شده با یه کم نعنا اضافه کنید میشه عین زیتون پرورده شمالیها
سبزی محلی هست که باعث میشه زیتون پرورده شمالیها طعمش فرق کنه
اسم این سبزی زولنگ می باشد . از اویشن استفاده نکنین چون طعم خوبی به زیتون نمیده بجای اب انار از رب انار استفاده کنین که خیلی خوشمزه تر میشه .من خودم از مقدار کمی روغن زیتون و سس مایونز (خیلی کم )اضافه می کنم عالی میشه
در اصل سبزی معطری که داخل زیتون پرورده میریزین چوچاقه که در گیلان رشد میکنه .علاوه بر این حتما کمی سیر له شده و اگه دوست داشتین یه کوچولو پیاز هم میشه رنده کرد توش. به اضافه دونه انارترش . اگر چوچاق نداشتین بجاش نعناع خشک و خیلی هم گشنیز بریزین.
با تمر هندی هم عالی میشه دوستان امتحان کنید
من شماليم ما ي نوع سبزي دركوه داريم ب اسم اوجي ك طعم خواصي داره و در همه جا وجود نداره و يكي از سبزي هاي زيتون پروده هست
در بعضي سايتها مينويسم از سبزي زولنگ استفاده شود.سبزي زولنگ با أوجي فرق داره و كاملا بر و طعمش با هم فرق ميكنه و اين دو سبزي هر دو در شمال پيدا ميشه و بستگي ب ذائقه هر كس يا زولنگ ميريزن يا اوجي ك بيشتر در مازندران از اوجي براي پروده استفاده ميشود