ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید
وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته چین داده است.
وبسایت همشهری آنلاین: وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته چین داده است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
۲. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۳. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
۴. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
۵. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
۶. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
۷. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
۸. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
۹. بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
مواد لازم:
- برنج : ۴ پیمانه
- ماست: یک لیوان
- زعفران: یک قاشق چایخوری
- زرشک: یک قاشق غذاخوری
- مرغ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: نصف لیوان
طرز تهیه:
۱. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
۲. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۳. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
۴. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
۵. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
۶. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
۷. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
۸. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
۹. بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
پ
نظر کاربران
ممنون میشه یه ذره شو بفرستی .تست کنم ببینم واقعا خوبه
ته چین بادمجان چجوریه؟؟؟